Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry! Czy ktoś miał problem z zarejestrowaniem zagranicznej firmy?
Nasza firma jest zarejestrowana we Francji, przesłałem wszystkie wymagane dokumenty po angielsku i francusku (wydane w ten sposób przez tutejsze władze). Dostawcy płatności allegro odrzucają i proszą o tłumaczenie przysięgłe dokumentów na język angielski. Ciężko jest mi zrozumieć jak mogę dostarczyć tłumaczenie przysięgłe na angielski z angielskiego....
Wymieniam się e-mailami z jakąś panią, ale mam wrażenie, że to automat bo cały czas wkleja te same gotowe odpowiedzi, które nijak mają się do moich pytań i sytuacji.
A spróbuj zamówić rozmowę, ale przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=61571da6-f6de-4b8f-9ab9-699c8c797cfc
Dzień dobry,
Jesteśmy francuską firmą e-commerce, która chce sprzedawać na Allegro i mamy ten sam problem z walidacją dokumentów.
Dostarczyliśmy następujące dokumenty:
- KBIS w języku francuskim i angielskim
- Deklaracja beneficjentów rzeczywistych w języku francuskim i angielskimCzy w końcu udało Ci się otworzyć konto sprzedawcy?
Jeśli tak, czy mógłbyś nam powiedzieć, jakie dokumenty musiałeś dostarczyć?
Z góry dziękuję,
----------------------------------------------------
Bonjour,
Nous sommes une société de e-commerce française souhaitant vendre sur Allegro et rencontrons le même problème au niveau de la validation des documents.
Nous avons fourni les documents suivants :
- KBIS en français et en anglais
- Déclaration de bénéficiaires effectifs en français et en anglaisAvez-vous finalement réussi à ouvrir votre compte vendeur ?
Si oui, pourriez-vous nous indiquer quels documents avez-vous dû fournir ?
Merci d’avance,