Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wystawiłem model na sprzedaż niestety w miedzy czasie okrętując się dowiedziałem się ze wysyłka jego jest utrudniona bo paczka ma bardzo duży gabaryt. Postanowiłem go rozkleić żeby zmniejszyć gabaryt i umożliwić wysłanie niestety uległ uszkodzeniu i nie nadawał sie do wysłania dlatego też postawiłem zakończyć aukcje co niesyty skutkowało tym ze Pan [edycja] wygrał daną aukcje Napisałem do Pana wiadomość ze model uległ uszkodzeniu on jednak wybrał sposób dostawy i oczekuje na paczkę . Dodam jeszcze ze na aukcji było dopisane ze wysyłka do ustalenia. Co w takim wypadku mam zrobić ??
Teraz już wiem ze powinienem odwołać najpierw licytujących aukcji potem ją zakończyć (mój BŁĄD)
No powinieneś wysłać, ale jak uległ uszkodzeniu to zwróć mu kasę i już. Wyślij mu zdjęcia.
Kasy mi nie wpłacił wypełnił formularz za pobraniem i oczekuje na przesyłkę. Niestety w trakcje trwania aukcji zorientowałem sie ze koszt wysyłki będzie ok 200zl wiec prawie tyle co sama rzecz dlatego postanowiłem rozkleić skrzydło
To mu napisz jaki jest koszt wysyłki.
Nie trzeba było niczego rozklejać, tylko uzgodnić z kupującym inną formę i koszt dostawy. Teraz kupujący wygrał aukcję, została zawarta prawnie wiążąca umowa, więc nabywca może domagać się wydania rzeczy, także sądownie. Nie można tutaj podawać loginów kupujących.