Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM,
Pod koniec września dokonałem zakupu prywatnego felg na Allegro przez Allegro Pay.
Felgi przyszyły z uszkodzeniami których nie było widać na zdjęciach sprzedawcy.
Napisałem do sprzedawcy z prośbą o obniżenie ceny niestety nie przystał na to i kazał dokonać zwrotu.
Zwrotu dokonałem sprzedawca odebrał paczki 11 pażdziernika i 14 pażdziernika. Paczki doszły uszkodzone, w paczkach brakowało dwóch felg. Sprzedawca miał problem z tym aby złożyć reklamacje więc sam to wykonałem plus udałem sie do DPD gdzie nadawałem przesyłki. Po 3 tygodniach brakujące felgi sie znalazły i zostały dosłane do sprzedawcy.
Allegro w między czasie zamknęło dyskusje która była założona z powodu niezgodności z umową, wiec założyłem nowa dyskusje o brak zwrotu wplaty po zwrocie. I tak sie bawimy kolejne tygodnie, gość nie odpowiada w dyskusji w terminie, nie zwraca kasy, Allegro zażądało informacji czy złożył reklamacje i gość przez ponad tydzień nie udzielił takiej informacji.
W dniu dzisiejszym wchodzę i czytam, że sprzedawca przeanalizował zakup i dokonałem go na firme i on nie przyjmuje zwrotu. Problem tylko taki, że zwrot był dokonany prywatnie bez zaznaczenia FV i sprzedawca chce mnie oszukać i tyle. Zakup dokonałem przez Allegro Pay nie przez Allegro Pay Biznes.
Co dalej ? Zgłaszać sprawe na policje? Bo Allegro bardzo pobłażliwie traktuje tego sprzedawce.