anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup od nowych użytkowników z chin

Rodi775
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry . Jest sporo u państwa nowych kont ( osób z azjatyckich krajów , Chiny ) i sporo ciekawych u nich jest ofert produktów w dobrych cenach . Moje zapytanie , jak państwo takiego człowieka weryfikują ? Czy jak nie dostanę paczki lub wysla pusta paczkę to ochrona kupującego działa i dostanę zwrot pieniędzy ? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

milka1234567890
#18 Luminarz#

Najlepiej omijać.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Rodi775 to nie są nowi użytkownicy , ONI zwykle tu już byli tylko allegro blokowałao im konta za brak wysyłek , otwierają nowe na z czapy wzięte dane .....uważaj , to same problemy , atrakcyjna cena to nie wsxzystko .

oznacz moderatorów

firmakrzak
#11 Animator#

Nie weryfikują, tylko prędzej czy później banują im konta. Nie ma super okazji, oni po prostu masowo kopiują oferty polskich sprzedawców, ustawiają dużą niższą cenę po czym prawdopodobnie nic nie wysyłają. Allegro po pewnym czasie zwraca oszukanym kupujących kasę.

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@Rodi775 Ja ostatnio miałem pod jeden produkt podpięte kilkadziesiąt takich chińskich kont, które nagle wszystkie zniknęły. Kto w ogóle to dopuszcza na serwis, takie działania spowodowały, że niektóre kategorie nie mają już polskich sprzedawców, a w wielu to ostatnie niedobitki 5-10%.