anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapłaciłam dzisiaj prowizję za przedmiot, który nie mógł się nawet sprzedać

MAMY ROZWIĄZANIE!
beatrisse77
#8 Zapaleniec#

Zapłaciłam dzisiaj np za przedmiot prowizje który nie mógł się nawet sprzedać bo nie był wystawiany od tygodnia a z trzy takie od sprzedaży mam naliczone

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
xyz96
#21 Demiurg#

Nie płać prowizji za przedmioty, które nie były wystawione. Tak naliczone opłaty reklamuj. Prowizja może zostać naliczona tylko od sprzedaży wystawionych przedmiotów.

oznacz moderatorów
beatrisse77
#8 Zapaleniec#

Mam problem od soboty z kilku sztuk zarośli mi więcej kosztów prowizji niż wyniosła sprzedaż pomocy

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Od czerwca prowizje są naliczane od sprzedanego przedmiotu + od kosztów wysyłki.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@beatrisse77 Czy to przypadkiem nie są koszty wyróżnienia ofert (19 zł za 10 dni wyróżnienia)?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
beatrisse77
#8 Zapaleniec#

nie wystawiam na trzy dni licytacje i jest po 2.90zl za dzień z tym się zgodzę chodzi o to że mam prowizje za coś co dziś nie było wystawione wcale

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@beatrisse77 Nie no, tutaj to chyba tylko któraś z moderatorek pomoże (mając wgląd w Twoje konto).

@_HolaOla_ Wybieram Cię!😛

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Nie mamy wglądu do twojego konta, wywołaj moderatora, zna odpowiedź.

oznacz moderatorów
beatrisse77
#8 Zapaleniec#

Ale jak nie zapłacę zablokują mi konto sprzedałam na licytacji 3 makramy łącznie ok 250zl a prowizji urosło mi od soboty 200zl

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Wyjaśnij sprawę z Allegro, jak pomyłka to anulują:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10

oznacz moderatorów
beatrisse77
#8 Zapaleniec#

Bardzo dziękuję za pomoc napisałam do nich w tej sprawie 

oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg#

Co to za prowizja od 250 zł aż 200 zł prowizji jak u lichwiarza.

oznacz moderatorów
beatrisse77
#8 Zapaleniec#

Niewiem co to może jakaś awaria bo pierwszy raz tak mam a cały czas podobny towar 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@beatrisse77 Jesteś pewnien, że klient nie wypełnił dopiero teraz formularza opcji zaplaty i dostawy? Prowizja, o której piszesz, może dotyczyć kosztów wysyłki. 

Dodatkowo widzę na Twoim koncie codzienne opłaty za pakiety promowania. To one są przyczyną wzrostu kwoty do zapłaty.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
2500
#7 Wielbiciel#

od jakiegoś czasu tutaj to niestety są takie wysokie prowizje można się niezle wkopać

oznacz moderatorów