Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam konto na allegro od 2005 , wystawiłam przedmiot na allegro a zapomniałam o zmianie numeru bankowego a kupujący przesłał pieniądze na to konto co juz nie jest aktywne co wówczas sie dzieje?
@Eweilna-018 Jeśli pieniądze jeszcze nie wypłacone, to zmień numer konta na aktualny i wypłać.
Jeżeli pieniądze już wyszły na zamknięty rachunek bankowy, wrócą do zakładki Allegro Finanse po kilku-kilkunastu dniach. W tym czasie zmień numer konta i po powrocie pieniędzy wypłać je ponownie. Po wypłacie na nieaktualny rachunek bankowy nakładana jest blokada wypłat. Skontaktuj się z Allegro w celu jej zdjęcia;
Jeżeli jest nie aktywne to wrócą do Allegro a ty zmień nr konta.
niestety zlecono wypłate środków czy w takim razie kupujący dostanie zwrot środków spowrotem?
@Eweilna-018 kupujący przelał na Twoje stare konto ?
Czy
Kupujący zapłacił wpłatę prze Payu a Ty wypłaciłaś z salda na nieaktywne stare konto ?
zapomniałam zmienic numer rachunku bankowego na nowy klient wpłacił na stare wypłata automatycznie została zlecona na konto
@Eweilna-018 Czyli kasa poszła przez Allegro na stare konto nieaktywne . wroca do Allegro, ty zmień nr konta na aktualne.
aha czyli tak jak by na allegro ale nie do kupujacego? Mimo wszystko powinnam wysłać towar i rozwiązać problem przez zmiane konta na aktulany?
@Eweilna-018 Tak towar musisz wysłać, to nie jest wina kupującego.
@Eweilna-018 Tak, możesz wysłać towar. Pieniądze sobie wypłacisz po zmianie numeru konta.
@Eweilna-018 czyli to nie klient wpłacił tylko Ty wypłaciłaś na nieaktywne 😉
Kasa wróci z powrotem na saldo a Ty będziesz mieć blokadę do puki nie wprowadzisz nowego konta, kasa nie wróci do klienta możesz być spokojna jest twoja 🙂
Dziękuje:)
@Eweilna-018 Wyżej w moim poście masz dokładne napisane, co w takiej sytuacji.
Nie dostanie!