Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zawieszenie konta za brak wymaganych przez Allegro pozytywnych komentarzy, których kupujący nie chcą wystawiać.
@janusz150254 to nie za brak pozytywnych tylko zerwałeś w ostatnich dniach 2 negatywne i jakość poleciała stąd pewnie blokada , zerknij tu jak wygląda Twoja jakość https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/jakosc-sprzedazy
Swego czas pisałem, dzwoniłem do kupujących o jakikolwiek komentarz - bezskutecznie. Myślę, że też nie chcą bawić się w jakieś (komuś) potrzebne statystyki, które (teoretycznie) nie mają nić wspólnego ze sprzedażą i prowizjami dla Allegro z tego tytułu
Za brak? a ile ich i jakich masz?
Z tego co widzę to 34 : 3
janusz150254 do statystyk liczone jest ostatnie 30 dni czyli masz 4:2 i przez to pozom jakości spadł poniżej ,, neutralnego ,,
Czyli jak poczekam jeszcze miesiąc wszystko wróci do normy ?.
@janusz150254 Czyli jest poniżej neutralnego!🤔
Ale komu i do czego jest to potrzebne ?.
Podpowiem wszystkim jakie podjąłem rozwiązanie poprawy sytuacji. Wysłałem do 50 kupujących życzenia świąteczne z jednoczesną prośbą o wystawienie komentarza. Obojętnie jakiego.Aby był. Otrzymałem trzy pozytywne. Po kilku dniach wysłałem kolejne, tym razem 61 próśb o komentarz. Również pozostawiając jaki ? osobie wystawiającej. I wiecie co ?. Dostałem 1 Pozytywny. Wyciągnijcie z tego wnioski !. Kupujący kupują aby kupić a nie bawić się w komentarze potrzebne tylko Allegro.
Na przyszlość tak nie rób bo mogłeś wyrwać też parę negatywów a allegro by cię jeszcze o rozsyłanie spamu oskarżyło. Najlepszym sposobem jest dorzucenie do paczki czegoś w rodzaju ulotki z podziękowaniem za zakup i prośbą o mily komentarz. @janusz150254
Przykro że nie zrozumiałeś o czym piszę. Dzięki takim odpowiedziom, sprzedający mogą być pewni kłopotów. Czy Ty, po każdym zakupie niezwłocznie wystawiasz opinię do transakcji ?.
Na chwilę obecną znacznie poprawiłem oceny jakości mojej sprzedaży kwalifikującej do zniesienia blokady konta. Pisałem w tej sprawie do "najjaśniejszego" ale bezskutecznie. Co jeszcze mogę zrobić ?
Czekac rozpatruja w kolejnosci zgloszen