anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszone konto 2.12

Client:122725983
#7 Wielbiciel#

Witam, sprzedałem przedmiot wystawiłem kolejna i moje konto zostało w tym momencie zawieszone. Aktualnie nie dość że dostałem wiadomość że pieniądze otrzymam w lipcu za sprzedany towar to co mam zrobić? Czekać do lipca żeby kupującemu wysłać towar czy co? Bo to kpina jakas jest. A z tego co widzę to nie spieszy się Państwu żeby tą sprawę załatwić.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:122725983 kontaktowałeś się z nami dzisiaj przez formularz. Proszę o cierpliwość, odpowiedni zespół skontaktuje się z Tobą mailowo z wyjaśnieniem w zgłoszeniu nr 51670981.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:122725983
#7 Wielbiciel#

O jaki produkt chodzi to po pierwsze?? Po drugie skąd mam wam wyczarować dowód zakupu??

Po trzecie proszę o zwrot środków kupującemu skoro mi nie został wysłany i prosze zamknąc moje konto nie mam zamiaru korzystać z tego nieudolnego serwisu moim zdaniem i tyle. Chyba was coś boli że będę ze swoich pieniędzy oddawał za wpłatę której nie otrzymałem lub otrzymam w lipcu dopiero😂😂😂

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:122725983 dziękuję za troskę, nic nas nie boli, wszystkie wyjaśnienia w temacie blokady otrzymasz mailowo. Na forum nie udzielamy takich informacji dotyczących blokad na koncie.

Zachęcam do kontynuowania rozmowy mailowo.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów