Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam zawieszoną sprzedaż, mimo ze prosze o odwieszenie saldo zaplacone, klient ktory nie otrzymal pieniedzy wogole sie nie obraza i dostal mam potwierdzenie i cisza nikt mi nie chce pomoc ;(
@karolek95r przykro mi, ale decyzję o zdjęciu blokady może podjąć tylko Dział bezpieczeństwa. Rozumiem, że to dla Ciebie niekomfortowa sytuacja, ale muszę poprosić Cię o cierpliwość. Dublowanie zgłoszeń tylko wydłuży ten proces.
ja rozumiem ale wszyscy mnie strasza ze nie odblokuja mi tego a niestety wtedy musze zamknac firme a my sie dogadalismy ;( ja wszystko oplacilem
Sprawa wygląda tak, że nikt nie chce ze mną gadać, więc ja musze skierowac sprawe do kancelarii niestety ;(
A co żeś nabroił, jaki powód tego zawieszenia konta?
Nie spojrzałem na maile- a kupujacy z ukrani nie wiedział jak wyglada zwrot i odrazu ich poprosil i mu oddali, teraz jemu tez oddalem dodatkowo wszystko z nim zalatwione i cisza nikt mi nie pomaga a to konto firmowe..
To spójrzcie na to, transakcja nie przeprowadzona przez allegro. Będą mieli kłopoty.
Zobaczcie odpowiedź na moje pytanie :
Ja : Dzień Dobry, proszę o natychmiastowe odblokowanie konta oraz o zwrot prowizji -transakcja nie odbyła się przez allegro - inaczej sprawę kieruje do prawnika, będę oczekiwał pokrycia wszystkich strat oraz zadośćuczynia. Czy jeżeli mam również ogłoszenia napraw płyt m.in. na **piiip**, **piiip**, [edycja] i wiele innych również mają prawo do blokady konta oraz kradzieży pieniędzy za nie odbytą transakcję? Czy ja mam również prawo kupić poza waszym portalem laptopa za wiele tysięcy a następnie kupić przez allegro i po minucie otworzyć dyskusje że w przesyłce nie było laptopa?
Odpowiedź konsultanta :
Dzień dobry,
Kupujący dokonał zakupu 1 sierpnia. 9 sierpnia zgłosił, że nie otrzymał dowodu zakupu. Nie zgłaszał, że nie otrzymał laptopa.
Chce paragonu do niezakupionego towaru!🤗
A obsługa allegro zablokowała mi konto... haha . Obsługa konta typu firma.