Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Piszę tutaj ponieważ nie wiem gdzie już szukać pomocy. Na początku maja spadła nam jakość w sprzedaży poniżej nieakceptowalnego. Prowadzimy niewielką sprzedaż, jest to ok 10-15 zakończonych transakcji miesięcznie, a odbiorcą naszego produktu są osoby starsze. Otrzymaliśmy 2 negatywne komentarze które nam diametralnie zaniżyły średnią ocenę sprzedaży.
Po kontakcie z pracownikiem, warunkiem odblokowania konta była próba kontaktu z kupującymi którzy wystawili negatywny komentarz oraz podniesienie jakości sprzedaży do minimum "neutralnego".
Tak się stało, z ostatnich 30 dni mam 100% poleceń oraz maksymalną ocenę gwiazdek, mimo to blokada nie została zdjęta z konta.
Proszę o przeanalizowanie prośby o usunięcie blokady, lub informacje od kompetentnej osoby jakie konkretnie warunki muszę spełnić aby konto zostało odblokowane.
Wiesz że tu nikt nie odblokuje tylko możesz to załatwić z działem bezpieczeństwa!
Dlatego piszę właśnie tutaj, żeby może ktoś inny spojrzał na mój ticket.
To jest wogóle jakieś chore , sprzedaesz kilka rzeczy na miesiąć , dostaniesz chociaz 1 negatywna i konto zawieszone czy to normalne?
Allegro normami moralnymi i logiką się nie kieruje tylko swoim wewnętrznym regulaminem.