Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mi zawiesili konto bo mają dane systemowe że jakiś inny użytkownik korzystał i jest powiązany
ja założyłam konto na swoje dane i tylko ja z niego korzystam, wywiązuję się z każdej transakcji
regularnie opłacam a moje tłumaczenia, wyjaśnienia nic nie dają, co ja mam wyjaśniać?
moje konto i to ja odpowiadam, ja mam za kogoś odpowiadać? chore!
całe te allegro czy nie wiem jak już to nazwać, jakaś pomyłka
człowiek chciał normalnie funkcjonować ale gdzie lepiej robić ludziom pod górkę
@Partneras Nasza werfikacja potwierdziła, że udostępniłaś swoje konto innej osobie, przez co jest teraz powiązane z kilkoma innymi, które są już zablokowane za różne naruszenia. W celu wyjaśnienia sprawy, kontynuuj korespondencję mailową.
absolutnie, od miesiąca staram się i tłumaczę ale bez rezultatu
nie wiem już sama co o tym myśleć
@Partneras Złożyłaś odwołanie od decyzji pracownika w tej sprawie, więc poczekaj proszę cierpliwie na odpowiedź. Zgodnie z zasadami, wiadomość otrzymasz w terminie 14 dni od daty wpłynięcia zgłoszenia, więc do końca tego tygodnia uzyskasz od nas stosowną informację.
Nadal nie mam żadnej odpowiedzi, jak można komuś blokować konto z powodu jakiegoś innego użytkownika, nie mam nic wspólnego z innymi użytkownikami , konto jest zarejestrowane na mnie i ja tylko i wyłącznie z niego korzystam i chcę korzystać, sama za siebie odpowiadam a nie za kogoś kogo raz w życiu na oczy tylko widziałam. Odblokujcie mi to konto i dajcie normalnie funkcjonować
tak tłumaczyłam już wielokrotnie, że było to jednokrotnie ponieważ zakupiłam i wynajęłam magazyn po osobie która jak się domyślam ma jakieś zobowiązania
ja jak już informowałam nie mam nic wspólnego z użytkownikami o których wspominaliście
Z poważaniem
Agata Pasiecka
@nat_not mam nadzieję, że nie obejmuje to sytuacji, w których przykładowo ja - pracownik - obsługuję wiele kont właściciela firmy, logując się z wielu miejsc, mając połączone aplikacje...
@DarkStoorM Nie.
loguję się z jednego miejsca i obsługuję jedne konto które jest zarejestrowane na mnie ale wynajełam magazyn i zakupiłam towar od użytkownika który ma jakieś zobowiązania wobec allegro, nie rozumiem co ja mam z tym wspólnego, działam na własną rękę, wywiązuję się z każdej transakcji, opłaca lam rachunki tak więc nie rozumiem dlaczego allegro mi blokuje moje konto, nikt inny poza mną nie ma dostępu do konta, już pozmieniałam hasła i wszystko co było możliwe
raz tylko jak zakładałam konto w marcu wtedy dokonałam zakupu tego towaru i przejełam magazyn dałam wejść na konto użytkownikowi o kórego allegro się dopomina, od tamtego czasu nie mam kontaktu i nikt poza mną nie ma dostępu do mojego konta, sytuacja jest dla mnie przykra bo to był mój jedyny dochód a w tej sytuacji stoję w miejscu, mam dwoje dzieci , zobowiązania jak każdy człowiek a tu z dnia na dzień pozbawili mnie zarobku
to było jak zakładałam konto, odkupiłam towar i przejęłam magazyn, od tamtego czasu dostęp do konta miałam tylko ja, nie wiedziałam że użytkownik ma jakieś naruszenia wobec allegro, pozmieniałam hasła i tłumaczyłam że było to całkowicie nieświadome, teraz jestem w kropce bo nie mogę funkcjonować a był to mój jedyny dochód aby się i swoje dzieci utrzymać
nie wiem co jeszcze mam zrobić aby odblokowano mi konto i abym mogła funkcjonować
mam problem z wami, zablokowaliście mi konto bezpodstawnie, i powtarzam się już któryś raz mam czyste konto i sama z niego chcę korzystać, wysyłacie mi na maila jakieś pakiety wsparcia po co?dajcie mi funkcjonować
kontakt z wami jest ograniczony, byłby telefon wtedy byłoby łatwiej a nie przez jakieś strony
utrudniacie człowiekowi funkcjonowanie a korzyści czerpiecie na tych większych , ci mniejsi są już nie ważni?
to jest w porządku? cofnąć się kilka lat wstecz allegro? mieliście z nas pożywkę a teraz nas zostawiacie, taka jest prawda i zakładam że nie jednego
dorobiliście się na tym skromnych małych firmach a teraz macie ich w tzw.dupie
Nikogo to nie obchodzi to jest prywatny folwark. W jednej chwili zamkną czyjś biznes bo mogą, zero odpowiedzialności. Nie ma zrozumienia, że to nie jest tablica ogłoszeń gdzie usunie się ogłoszenie o sprzedaży roweru bo narusza regulamin tylko jest to dla wielu osob podstawowy kanał sprzedaży i zamknięciu go w jednej chwili wiąże się z ogromnymi stratami. A zamknąć mogą na podstawie domniemania winy, powtorze zero odpowiedzialnośći i zero wyobraźni. Nam też zamknięto konto firmowe sugerująć powiązania z innym kontem, ok były takie powiązania ale pracownika obsługującego konto i na tej podstawie zamknięto konto firmy plus temat oczywiście całkowicie zignorowany przez obsługę.