anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszone konto z powodów bezpieczeństwa

lucjatomasz
#1 Nowicjusz#

13 stycznia sprzedałem swojego maca tutaj na allegro. po dokonaniu sprzedaży dostałem informacje ze konto zostało zawieszone a pieniądze wstrzymane do wypłaty. zgodnie z regulaminem allegro punkt 2.12 sprawdziłem ten chory regulamin i nie złamałem żadnych punktów. klient zapłacił wiec musiałem mu wysłać paczkę na własny koszt bo allegro smart nie działa, kasa zablokowana a nie jest to mała kwota. Z działem można się kontaktować tylko email ( totalnie bez sensu) czuje się oszukany i okradziony. czy ktoś z Was miał już taki problem ? czy sprawe można zgłosić na policje ? dla mnie jest to  kradzież. rozumie bezpieczeństwo ale to jest jakiś przekręt. Proszę o pomoc. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#

Ostatnio każdemu blokują konto jak sprzeda kompa albo drogą elektronikę, twoja blokada to kolejny tu wpis, może taka tradycja portalu, ale nikt tu nie pomoże nie odblokuje Ci konta tylko dział bezpieki.

oznacz moderatorów

lucjatomasz
#1 Nowicjusz#

delikatnie mówiąc od dzisiaj mam w ..... te ich konto. jak będę chciał coś sprzedać wystawie na innych platformach, w tej chwili chodzi mi o zablokowaną kasę. 1700 zł to nie lizak. w tej chwili nie mam ani komputera ani pieniędzy. żenada

oznacz moderatorów