anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszone konto

jasmin3005
#7 Wielbiciel#

Od ponad dwóch tygodni pisze z pracownikami o zawieszonym koncie z powodu słabych komentarzy na profilu. Co jest grane  jestem /bylam tutaj kilkanaście lat, nigdy nikogo nie okradlam a wy traktujecie mnie jak kogoś nie poważnego. 

I co dziwne wasza decyzja jest ostateczna!!

Prośba o skasowanie negatywnych komentarzy od osob  które chciały wyłudzić ponowną wysyłkę towaru są dalej. Co jest grane  czy połowa uczuciowych osob zaraz będzie zawieszona a allegro stanie się tanią chińszczyzna??

Codziennie pisze o odwieszenie konta

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

BURZYNSKID
#13 Ambasador#

@jasmin3005 na allegro tak bywa. Napisz jakich argumentów użył pracownik allegro podejmując decyzję o zawieszeniu konta? Może nie zwróciłeś pieniędzy kupującemu lub nie odpowiadasz w dyskusji. 

oznacz moderatorów

jasmin3005
#7 Wielbiciel#

Z powodu różnych problemów zdarzyło się ze nie odpisywałam w czasie ale zawsze wszystkie spory byly rozstrzygnięte  towary wysylane. 

Ostatnie dyskusje to brak towaru na moje szczęście nr nadania wysłane i tu zonk, towar już dawno odebrany, dwa miesiące wstecz. Raptem kupujący zamyka dyskusję ale w międzyczasie wystawia negatyw, który zostaje. 

Nigdy nikogo nie oszukalam, prośby odblokowanie konta bezskutecznie 

oznacz moderatorów

BURZYNSKID
#13 Ambasador#

napisz konkretnie, za co zamknęli Ci konto? Zacytuj informację od allegro.

oznacz moderatorów

jasmin3005
#7 Wielbiciel#

Komunikat wysłany automatycznie przez serwis Allegro.

Informujemy, że Twoje konto zostało zawieszone z powodu naruszenia Regulaminu Allegro, w szczególności art. 2.13 oraz 10.1. W wyniku przeprowadzonej analizy mamy uzasadnione obawy co do bezpieczeństwa przeprowadzanych przez Ciebie Transakcji. Niepokojące zdarzenia odnotowaliśmy przynajmniej w jednym z wymienionych obszarów: Dyskusje, komentarze, zgłoszenia e-mail od Klientów, co negatywnie wpływa na osiągane przez Ciebie oceny sprzedaży. Pamiętaj, że zadowolenie Kupujących w Allegro jest bardzo ważne.

Wszystkie wystawione przedmioty na Twoim koncie zostały automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.

oznacz moderatorów

BURZYNSKID
#13 Ambasador#

musisz sam przeanalizować swoje odpowiedzi i reakcje na maile.

Jeśli nie wiesz o co chodzi to napisz do allegro i zapytaj co musisz zrobić aby odblokowali konto.  Tu raczej nikt nie rozwiąże tego problemu.

oznacz moderatorów