anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaznaczam opcję bez podjazdu kuriera,wyświetla mi się bląd przetwarzania

ulaabc
#9 Pomysłodawca#

Zamawiam przesyłkę paczkomatową Zaznaczam opcję bez podjazdu kuriera odpowiedź z systemu 'Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki:Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem

Co robię żle?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ulaabc Cześć 🙂 Jeśli chcesz nadać paczkę w Paczkomacie, to musisz zaznaczyć opcję "Dostarczę przesyłkę do Paczkomatu". Opcja "Bez podjazdu kuriera" oznacza, że można zamówić podjazd później (ale nie trzeba), lub można nadać w oddziale InPost. Wyczyść też pliki cookies i daj proszę znać, czy udało Ci się nadać paczkę. 

oznacz moderatorów

ulaabc
#9 Pomysłodawca#

Zaznaczyłam opcję dostarczę do paczkomatu treść komunikatu 'Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki:Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem'

oznacz moderatorów

ulaabc
#9 Pomysłodawca#

Moja sugestia może błędny nr umowy ,powinien być nr umowy w mixie?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ulaabc Sprawdź proszę, czy w ustawieniach Umowy własnej na pewno masz podane prawidłowe dane dostępowe do API ShipX:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia (sekcja UMOWY WŁASNE - WYSYŁAM Z ALLEGRO).

Być może na Twojej umowie własnej z InPost nie masz dostępnej możliwości nadania paczek przez kuriera lub paczkomat?

Podaj mi też proszę numer tego zamówienia, prześlę tę sprawę do Działu Technicznego. 

oznacz moderatorów

ulaabc
#9 Pomysłodawca#

Zaznaczyłam opcję dostarczę do paczkomatu przesyłka się zintegrowała  z MP INPOST nadana 

Dzięki ,pozdrawiam

oznacz moderatorów