Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wchodze w aukcje np: https://allegro.pl/oferta/ponton-wedkarski-dmuchany-hydro-force-treck-x1-12316919196
Po prawej stronie "
X500_PL Czepiasz się szczegółów, wszystko pływa, nawet miotła. A katalog produktów działa świetnie czasem tylko jakieś błędy się pojawiają.
Nom baaardzo. Ile to juz razy widzialem syf. Az nie mam sil zglaszac tych poprawek bo nikt za to mi nie placi a allegro nic nie robi z sprzedawcami co taki syf robia
Dla mnie najlepsza jest:
Duża Miotła Do Czyszczenia ...
Może trzeba zgłosić jej wykorzystanie do tych ofert.
@X500_PL, odpięliśmy błędnie podpięte oferty. Dzięki za zgłoszenie. 🙂
mr_oma Brawo!!! Jeden produkt uporządkowany a błędy w 90% produktów. Serio skończycie do 2024?
@Nad_Pilica
Serio skończycie do 2024?
To zależy jak dosłownie brać to co pisała eks-pertka (a pisała, żeby "nie przywiązywać się tak mocno" do tego co pisze) np. że: jedną nogą są jeszcze na tym, doczesnym świecie (ofertowym), a drugą już "na tamtym" świecie - czyli podobno tym docelowym (produktowym).
Tylko nie mam pewności czy celem jest taki koniec ?
Coś Ci się zdaje. Katalog produktów Allegro działa super - z tego są super zwroty i reklamacje.
Ale działa super, np. sitko to maszynki = komora do maszynki. To tylko mały kwiatek, są większe. Filtr do zimnej wody do usuwania azotanów - montaż w kuchni pod zlewem - znajduje się w kategorii ogrzewanie. Taki sam filtr, tylko np. węglowy, lub żywiczny - jest w "normalnej kategorii".
Amok i obłęd we wprowadzaniu produktyzacji - przechodzą już wszelkie zasady zdrowego rozsądku - nawet pracownicy Allegro już nad tym nie panują. Po prostu jest wymaganie - do końca miesiąca ma być wprowadzona produktyzacja - nieważne jakim kosztem.
Ale katalog działa bezbłędnie
@maxr01
Pozwolę sobie zacytować:
"Co do błędów, to nie oszukujmy się, że uda nam się je całkowicie wyeliminować.
Przez jak najmniej nie miałam na myśli stosunku 50/50, bo to nie jest mniej, a równe pół".
Z powyższej wypowiedzi można wnioskować, że projekt nie jest prowadzony w sposób eliminujący znane lub dające się przewidzieć błędy.
Celem jest aby było ich jak najmniej - jak wyjaśniono: prawdopodobieństwo wystąpienia błędu ma być niższe niż 50% (czyli już np. 49.9% - spełnia założenia ?).
Ale moze warto wyciagac konsekwencje. Mam dosc zglaszania ciagle bledow. Przyklad
Mam samochod na akumulator o kolorze zoltym do tego EAN.
Wklepuje go do katalogu a tam wyskakuje mi kilka propozycji jakiś łeb w sekcji kolory dał zolty, czerwony, niebieski xD.