Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Założyłem konto prywatne, allegro lokalne, sprzedawałem różne **piiip**ółki i różne rzeczy które nie były mi potrzebne.
Pomagała w tym moja kolega z roboty, więc podpiąłem konto pod jej imię i nazwisko.
Oczywiście, był mój mail, numer telefonu, adres zamieszkania, i wpłacałem prowizję allegro ze swojego własnego konta.
Kiedy po kilku lat, zgromadziły się jakieś środki, okazało się że dla potwierdzenia konta mam wpłacić 1.01zł, i kiedy to zrobiłem, to odrzucili, bo nie właściwe imię i nazwisko osoby jak na koncie.
I co teraz mam z tym zrobić?!
Jak przyjmowali opłatę swojej prowizji, to z dowolnego konta, a jak wypłacić, to tylko od tej osoby do której podpięte konto, i najważniejsze, że nie mogę jego zmienić!!!
To co, zapomnić o pieniądze które na koncie?!?!?!?!?!?
Nic nie zrobisz, w regulaminie wyraźnie jest napisane że dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same. Możesz rozwiązać umowę zamknąć konto i Allegro powinno się z tobą rozliczyć. A konto Allegro jest na jej Imię i Nazwisko to spróbujcie podpiąć jej konto i wypłacić!
Nie da się podpiąć konto podpiąć niej, bo zwolniła się.
A rozwiązać umowę się nie da, dopóki nie zostaną wypłacone środki i nie wyjdziemy na zero.
Ale namieszałeś, nie da się rozwiązać umowy z Allegro-dlaczego?
Bo nie zostały wypłacone środki.
Czyli najpierw mamy rozliczyć się według siebie, a dopiero wtedy rozwiązać umowę.
Bo nieprawda, to Oni mają Twoje środki i jak rozwiążesz z nimi umowę muszą Ci je wypłacić, były tu już opisane takie sytuacje.
Tak, tylko przyjmą rozwiązanie umowy od osoby, która podpięta do konta. Bo inaczej każdy mógł rozwiązać konto dowolnej osoby.
To się narobiło!!!
Nacze, mam wszystkie dowody że konto moje, że płaciłem ze swojego konta prowizję, adres zamieszkania, numer telefonu, dosłownie wszystko, a teraz okazuje się że nie mogę wypłacić...
Niech kolega wpłaci ze swojego konta to 1,01 zł.
Nie ma szans. Zwolniła się i ma w nosie. Poza tym, wypłacą jej a nie mi.