anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana danych na działalność nierejestrowaną

SkarbyNaWyspie
#8 Zapaleniec

Witam.

Chciałbym zmienić dane konta firmowego.

Dane firmy z nip zmienić na zupełnie inne dane - dane innej osoby bez nip prowadzącą działalność nierejestrowaną.

Jak to zrobić?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@SkarbyNaWyspie nie będzie to możliwe. Dane konta firmowego, można zmienić tylko w przypadkach opisanych w tym artykule

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SkarbyNaWyspie
#8 Zapaleniec

A czy da się założyć nowe konto firmowe bez nip? (na działalność nierejestrowaną)

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@SkarbyNaWyspie Nie 🙂 Nie ma na Allegro czegoś takiego jak konto firmowe bez Firmy czy Nip 

W takim przypadku pozostaje Ci zwykłe konto 😞 

SkarbyNaWyspie
#8 Zapaleniec

A na zwykłym koncie nie da się wgrać ofert z pliku csv?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@SkarbyNaWyspie to ile Ty masz tego towaru ? przecież przychód przy DN jest niecałe 4000 zł mc 😄

SkarbyNaWyspie
#8 Zapaleniec

Teraz to chyba 4800zł. Na razie mam dużo towaru (500 ofert) a małą sprzedaż (no ale może się rozkręcić). Przy małej sprzedaży nie opłaca się mieć firmę, no bo więcej musiał bym zapłacić do zus i księgowej niż bym zarobił.. Mógłbym założyć konto nie firmowe, ale chyba na koncie nie firmowym nie da się wgrać ofert z pliku csv

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@SkarbyNaWyspie usuń z tytułów "olejny" bo masz wydruki i już mnie wkurzyłeś, zawsze mnie to irytuje jak szukam olejnego a w opisach jest że to wydruk 😞

SkarbyNaWyspie
#8 Zapaleniec

no ale styl jest ewidentnie olejny (tam gdzie napisane), co innego olejny, co innego akwarela, co innego szkic itp. - myślę że takie słowo w tytule pomaga znaleźć styl, a to że to wydruk to inna kwestia

oznacz moderatorów