Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Mam problem zmieniłam nr konta na moim allegro opłaciłam 1.01 konto jest na mojego syna ale nim dysponuje. I nie umiem dostać pieniędzy wypłaconych na konto. Jest to jedyne konto którym dysponuję.
To proszę napisać jak to mam zmienić żeby przyszedł przekaz pocztowy
Przekaz pocztowy
Wypłaty przekazem pocztowym możesz zlecać tylko na adres w Polsce. PayU realizuje je automatycznie pierwszego dnia każdego miesiąca. Termin doręczenia przekazu zależy od pracy poczty i wynosi od kilku do kilkunastu dni. Wypłaty przekazem pocztowym nie są dostępne dla użytkowników kont firmowych oraz w przypadku, gdy kwota do wypłaty jest wyższa niż 800 zł.
W każdym momencie możesz zmienić ustawienia wypłat. Ze względów bezpieczeństwa, gdy zmienisz numer rachunku bankowego, zablokujemy możliwość wypłacania pieniędzy z usługi PayU na 1 dzień.
@JUSTY_TOM Jeśli chcesz współdzielić konto z małżonkiem, wypełnij krótki formularz i dołącz do niego zdjęcie aktu małżeństwa.
@JUSTY_TOM potwierdzam - imiona nie są zgodne. Jeśli chcesz współdzielić konto z małżonkiem, należy uprzednio nam to zgłosić. Wtedy nie ma znaczenia na czyje konto transferowane będą pieniądze.