Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Nie mogę zmienić mojego własnego zdjęcia profilowego na głównym koncie Allegro ani na stronie internetowej w laptopie ani w aplikacji w telefonie Moje Allegro. Wcześniej było to możliwe i ustawiałem jakie chciałem do woli. Teraz jest napisane na czerwono "aby zmienić swoje zdjęcie profilowe wykup abonament". Ta informacja pojawia się w aplikacji Moje Allegro w telefonie jak i na stronie internetowej Allegro. Jako wieloletni klient Allegro i zostawionych setek tysięcy złotych w Państwa firmie jestem oburzony i zły na sam fakt, że mam płacić dodatkowy abonament za zmianę własnego zdjęcia. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy lub zgłoszenie do odpowiedniego działu aby wyjaśnić tą skandaliczną zmianę dla stałych klientów i użytkowników serwisu.
@PabloTrade próbujesz zmienić zdjęcie tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto?
Dzień dobry. Wracam do tematu. Nie mogłem zająć się wcześniej moją sprawą, byłem pewien, że naprawi się automatycznie po zgłoszeniu do moderatora. Problem nadal występuje. Tak klikam zmianę zdjęcia z podanego przez Ole Moderatorkę linka: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto? i po wybraniu nowego zdjęcia profilowego nadal jest napis: "Aby dodać zdjęcie profilowe, wykup abonament." Zdjęcie jako takie mogę już wybrać czego nawet wcześniej nie mogłem zrobić ale po wybraniu kiedy klikam "zapisz" następuje blokada i czerwony napis pod zdjęciem "Aby dodać zdjęcie profilowe, wykup abonament." Mam abonament wykupiony żeby była jasność w takim razie ile jest innych abonamentów? Proszę o pomoc chciałbym zmienić zdjęcie profilowe mojego konta Allegro
@PabloTrade masz konto firmowe, na którym nie masz wykupionego abonamentu. Z tego powodu zmiana avataru nie jest możliwa. Jeżeli miałbyś konto zwykłe, mógłbyś zmienić avatar bez posiadania abonamentu.
Wracam do tematu i nie wiem jakim cudem konto samo mi się zmieniło skoro jakiś czas temu jeszcze dowolnie mogłem sobie zmieniać awatar na jaki chciałem, teraz od jakiegoś czasu wyskakuje mi przy zmianie żeby wykupić jakiś abonament. Co to jest za abonament ile to kosztuje? i dlaczego taki serwis naciąga mnie na dodatkowe koszty skoro nigdy sam nie zmieniłem sobie konta na firmowe. Oczekuję propozycji, co w takim razie mam zrobić żeby zmienić sobie awatar na allegro bo już mnie zaczyna denerwować ten serwis, zostawiam masę pieniędzy na allegro i z powodu takiej bzdury nie mogę zminić własnego awatara. Jestem zły, zdenerwowany i zbulwersowany ! Kto mi odda za mój stres nerwy i leki uspakajające ? Proszę o jakiś konkret
@PabloTrade widzę, że zmianę konta rozpocząłeś 6 listopada 2024 roku. Awatar możesz ustawić już od abonamentu podstawowego. Na temat zdjęcia profilowego na koncie firmowym, więcej przeczytasz tutaj oraz o tym jakie oferujemy abonamenty - tutaj. Jeśli potrzebujesz bardziej szczegółowych informacji na temat Twojego konta, to proszę skontaktuj się z nami przez ten formularz.