Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kupujący zakupił u mnie dwa przedmioty z których otrzymał około 160 monet ,zapłacił za zamówienie po czym anulował . Z mojego konta została pobrana opłata za monety i prowizja od sprzedaży . Wniosek o zwrot prowizji już złożyłem a co z opłatą za monety ? Czy zostaną mi te pieniądze za monety zwrócone i w jaki sposób ?
Z góry dziękuje za odpowiedź .
Pozdrawiam
@Karcher_Center Ostatnia odpowiedź https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/promowanie-ofert/promowanie-ofert-monetami-najczesciej-za...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
zgodnie z regulaminem powinny być zwrócone
Muszę sprawdzić, ale na 99,9% ja miałem przypadek, że prowizję zwrócono, ale monety (2), które dodałem do danej aukcji, nie zostały zwrócone.
Tak samo kiedyś tłumaczono, że niby jak są te monety z SS i klient się rozmyśli, to niby powinny wrócić do puli. Z tego co kojarzę, nie wracają.
No właśnie monety za SS nie wracają jest to ich powszechna praktyka i już nie jedną bitwę stoczyłem na ten temat na innym koncie że to powinno ulec zmianie ale totalna olewka z ich strony, gdy kupujący wyłudza monety, a potem się bujaj jak ci takich trzech się zbierze i twoje uciułane monety ci skasują, tytuł SS jest g... warty tak naprawdę a nie potrzebnego stresu i marnowania czasu na obsługę takich transakcji bez realnych profitów lub nawet chociaż lepszej obsługi ze strony administratorów, porażka totalna...
To by było trochę bez sensu, jakby monety z SS nie wracały 😄
Czyli co, szukam super sprzedawcę z najtańszym przedmiotem z monetami, kupuję ile się da i zwracam, żeby pozbył się darmowych monet? ;D
Ty się nie śmiej bo tak było naprawdę trzech kupujących dzień po dniu nakupowali towaru za 1000K PLN i wyczyścili mnie z monet za program, jak dzwoniłem do typa to mówił że zwrócił bo mu nie przyznali wszystkich monet i rezygnuje bo mu się nie opłaca, a monety poszły się bujać w ilości jaki powinny być przyznane.... dno i kilometr mułu
@MEGATRADE Serio, nakupowali towaru za milion?🙄
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Sorry miało być 1K a nie 1000K ale bądź co bądź ten tytuł to wydmuszka i nie warty zachodu aby ustępować kupującym aby nie wystawiali negatywów bo nie dość że prowizja rzędu 15-20% prowizja Allegro np 10 w danej kategorii to za takie grosze szkoda nerwów