Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot na allegro.
Kupujący opłacił ale sie rozmyślił z zakupu.
Kliknąłem w zwrot prowizji ale nie dokonalem zwrotu pieniędzy i poki co prowizja nie zostala przerzucona na kupującego.
Chciałem oddac pieniadze poprzez opcje zwroc wplate, klinalem w opcje przelew ale nie ma na liscie bankow mojego banku czyli mbank.
W tym momencie na stronie zwroc wplate mam wszystko zablokowane, nie da sie nic odznaczyc, z kolei na stronie zwrot prowizij również wszystko jest zablokowane.
W jaki sposób mam oddac wplate kupującemu
@biuromjstyle tu masz instrukcję https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/platnosc-od-kupujacego/jak-zwrocic-wplate-kupujacemu-xG71... Jak nie wypłaciłeś to bez problemu zwrócisz a o zwrot prowizji występujesz po oddaniu kasy 🙂 Chyba że to Lokalnie to po zwrocie całości z automatu dostaniesz zwrot prowizji 🙂
No wlasnie wypłaciłem pieniadze.
Dziwne że nie ma na liscie bankow zwrotow mbanku. Wziąłbym normalnie sie zalogowal do banku poprzez allegro i oddal kupującemu pieniadze
@biuromjstyle powinno być tu masz instrukcję jak zasilić Allegro Finanse do zwrotu https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/zasilenie-allegro-finanse-kw...
Coś tu pokręciłeś, żeby zwrócić środki kupującemu to musisz mieć je na AF a jak nie masz to zwracasz na konto podane przez kupującego.
Wyplacilem otrzymane na allegro pieniadze.
Klient sie rozmyslil, myślałem że mimo iz mam w tym momencie na allegro finanse 0zl to klikając zwroc wplate allegro mnie przekieruje na strone mojego banku i bede mogl oddac pieniadze poprzez allegro, niestety ale na liscie bankow nie ma mojego czyli mbanku.
Czyli mam poprosić kupującego aby mi podeslal swoj numer konta i mam mu zrobić normalny przelew, tak?
Możesz zasilić tak jak Ci napisano a możesz oddać bezpośrednio.
Ale jak mam zasilić swoje allegro finanse jak na liscie dostępnych bankow nie ma mojego czyli mbanku.
@biuromjstyle, jeśli nie widzisz swojego banku, użyj BLIK-a.