anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot prowizji po 45 dniach

MAMY ROZWIĄZANIE!
gsyART
#11 Animator#

Witam,

Jest jakaś opcja odzyskać pieniądze za prowizję po upłynie 45 dni? 😕

myślałem, że automatycznie allegro zwraca prowizje ale teraz sprawdzam a tu niespodziana i wszędzie gdzie płatność nie była rozpoczęta to allegro nie zwróciło:/

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gsyART napisz proszę w tej sprawie do nas tutaj

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@gsyART coś długo zwlekałeś ze złożeniem wniosku 😀

oznacz moderatorów
wojciech2201
#7 Wielbiciel#

Pozwolę sobie wtrącić , że regulamin nie może zawierać klauzul abuzywnych, a takową mi tu pachnie. Mam taką samą sytuację: po roku popsuł się telewizor, serwis wydał oświadczenie o braku możliwości naprawy, poszły korekty i prawie wszystko jest zamknięte oprócz tego , że ja mam marżę 0 zł minus logistyka minus około 50 zł prowizji allegro. Wszystko udokumentowany i przekazane jednak nic to nie wnosi. Może taka sprawa powinna zainteresować jakieś urzędy państwowe ...

oznacz moderatorów
Client:35386082
#14 Krzewiciel#

@wojciech2201 Urzędy Państwowe muszą dostać informacje bezpośrednio, posty z forum na Allegro nie są dla nich wiążącym wnioskiem...

oznacz moderatorów
sklep_solpio
#13 Ambasador#

@Client:44052296 czemu sądzisz, że zwlekał ? ja miałem taką samą sytuacje, klient nie odebrał przesyłki a póki nie mamy informacji od niego, że odstąpił od umowy nie mogę zrobić zwrotu, dopiero ostatecznie jak wzywasz go do odbioru przesyłki lub odstąpienia od umowy jeśli wyrazi, że odstępuje to muszę zrobić zwrot i tak miałem z przesyłka z 7 stycznia... 

oznacz moderatorów