Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient wysłał zwrot za pośrednictwem allegro one obsługiwanym przez dpd. U mnie pokazuje ze paczka cały czas jest w drodze. Klient natomiast przysłał mi historie przesyłki gdzie jest napisane ze paczka została doreczona co nie miało miejsca. Jak moge odnalesc ten zwrot ?
@N4sportowo przede wszystkim, to podaj numer przesyłki i numer oferty
@N4sportowo podaj proszę numer tego zamówienia lub numer przesyłki.
numer zamowienia to
4e3d2ae0-96a0-11ef-b37e-2d30916925cd
@N4sportowo czy przesyłka nadal nie została dostarczona? W systemie również widzę, że zostało paczka jest już u Ciebie. Jeśli jej nie otrzymałeś, to zweryfikuję sprawę statusu przesyłki.
Nie nadal nie dostarczone i u mnie jest jako w drodze.
haha, u mnie wygląda to dosłownie tak samo. i to ciekawe ze akurat w tym samym czasie
Czy już coś wiadomo z tą przesyłka?
moja trafiła do magazynu przesyłek niedoręczalnych i wróci do mnie w przyszłym tygodniu. u Ciebie pewnie podobnie i paczka wróci do klienta
Cześć, @N4sportowo. Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana w zgłoszeniu mailowym o numerze 46376205. Tam otrzymasz dalsze informacje.
Wg regulaminu to Allegro i sprzedający odpowiada za taki zwrot w ramach Smarta, więc musicie to wyjaśnij, sprzedający nie może czekać.
moooże czekać , do 30 dni przewoźnik ma czas na ustosunkowanie się do reklamacji , a sprzedawca ma prawo wstrzymać zwrot środków , nigdy nie wiadomo co jest w paczce .
mam to samo, tyle że jestem kupującym. dotyczy to Orlen paczki
AD002PG3Y6
@wodewil798 widzę, że sprawą zajmuje się już nasz dział logistyczny. Informacje uzyskasz drogą mailową.