anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[CZ] Nejde vygenerovat zaplacený zpětný štítek

Client:140118897
#1 Nowicjusz

Kupoval jsem vrácení zásilky zpět, jenže to nešlo vrátit zpět a peníze se mi odečetli, tak chci vědět do kdy mi přijdou zpět na účet ty peníze ? A napište mi prosím pak na email co mam v allegru díky 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

m_david
Expert Allegro.cz

Zdraví, @Client:140118897, jen rychle zrekapituluji, jestli jsem vše správně pochopil. Koupil jste zboží a to bylo doručení. Následně jste se rozhodl zboží vrátit a vygeneroval jste si (a zaplatil) vratný/zpětný štítek u nás na webu. Tam při generování vznikla chyba, štítek nedorazil, přestože jste jej zaplatitl. A otázka tedy je, kdy a jak se tyto peníze vráti? 🙂

Tak tam mám dobrou zprávu. Platba se hned včera zprocesovala k vrácení a do 2 pracovních dní budete mít částku zpět na účtu. 

Mimochodem, ta chyba při generování kódu je z důvodu příliš dlouhé adresy odesílatele (tedy Vaší). Z nějaké důvodu je u objednávky název Vašeho města dvakrát za sebou, což už vydá na hodně znaků. Dal jsem vědět kolegům z podpory, zda bychom v tomto případě mohli něco udělat (adresu editovat nebo vygenerovat štítek z naší strany). Jakmile budu mít nové informace, dám vědět.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

@Client:140118897 Tak doplním, že adresu jsme upravili a nový štítek máte u objednávky připraven 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów