anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[CZ] Nevidím své objednávky v Historii nákupů

Client:110414048
#1 Nowicjusz

V sekci Moje nákupy nemám nic, přitom jsem nedávno objednával přes allegro tři různé nákupy. Jeden z nich byl problematický, nejprve dopravce zničil zásilku, poté ji prodejce zasílal znovu po naší domluvě, ale bohužel zabalil zboží špatně. Domluvili jsme se, že mu obsah špatné zásilky zašlu zpět a když jsem se zeptal na způsob dopravy k němu, tak mě informoval o tom, že mám využít vrácení skrz Allegro. Jelikož v té zmíněné sekci Moje nákupy nic nemám (filtry zkontrolovány), tak netuším, jak zažádat o vrácení zboží a hlavně - nechci hradit dopravu, protože chyba nebyla na mojí straně. 

Děkuji za informaci

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:110414048, pod tímto názvem účtu Vaše objednávky vidím. Nabízí se tak zkontrolovat, jestli jste aktuálně na Allegru příhlášen pod právě tímto účtem.

Možnost vrácení (a vygenerování zpětného štítku) pak můžete najít na allegro.cz/moje-allegro/nakupy/historie-nakupu a možnostá Vrátit nebo reklamovat zboží. Zboží nebylo objednáno v rámci programu Smart, čili bezplatné vrácení Vám systém nenabídne. V takovémto případě Vám tedy musí dodatečně náklady na dopravu proplatit prodejce, případně se s ním můžete domluvit i na objednání svozu z jeho strany.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów