anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dobre rano Kupil som kolobezku a mala vady predajca sa stale vyhovara na distribuciu kupoval som ju

Client:133181372
#1 Nowicjusz

Predmet: Žiadosť o zásah podpory Allegro – Nesúhlas s postupom predajcu a žiadosť o výmenu kus za kus (Číslo objednávky: [Doplň číslo objednávky])

​Vážená podpora Allegro,

​obraciam sa na Vás so žiadosťou o pomoc pri riešení sporu s predajcom. Zakúpil som si elektrickú kolobežku, ktorú nevyhnutne potrebujem na každodenné dochádzanie do práce. Kolobežka však vykazovala vážne výrobné chyby ihneď od vybalenia – nefunkčná pneumatika, ktorá úplne stráca tlak, a chybné, suchajúce brzdy. Kolobežka je prakticky úplne nová, má najazdených len 199 km, no momentálne je kvôli týmto chybám úplne nepoužiteľná.

​Predajca odmieta situáciu riešiť operatívne. Neustále ma odbíja tým, že čaká na vyjadrenie výrobcu, a tvrdí, že ich postup sa nezmení ani po nahlásení na Allegro (komunikáciu prikladám v prílohách 9422.jpg a 9426.jpg).

​Ja si však nemôžem dovoliť čakať týždne na vyjadrenia tretích strán, pretože kolobežku potrebujem na presun do zamestnania. Keďže predajca mi doteraz nedal žiadnu adekvátnu odpoveď a situáciu nenaťahuje, žiadam o okamžité riešenie prostredníctvom Allegro Protect.

​Moja požiadavka je okamžitá výmena nefunkčného tovaru kus za kus, prípadne okamžité vrátenie peňazí, aby som si mohol zabezpečiť náhradný funkčný dopravný prostriedok.

​Vopred ďakujem za rýchle preverenie a pomoc pri vyriešení tejto situácie.

​S pozdravom,

Marek Puska

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

grimz
Expert Allegro.sk

Dobrý deň, pán Puska (@Client:133181372),

ďakujem, že ste mi podrobne opísali vzniknutú situáciu. 

V tejto situácii Vám odporúčam komunikovať s predajcom priamo prostredníctvom Diskusie na Allegro, ak ste tak ešte neurobili. Diskusiu môžete založiť vo svojej histórii nákupov po otvorení konkrétnej objednávky a výbere možnosti „Nahlásiť problém po nákupe“ (allegro.sk/moje-allegro/nakupy/historia-nakupo). V rámci Diskusie môžete podrobne opísať problém, priložiť fotografie a ďalšie podklady k reklamácii.

Ak sa Vám s predajcom nepodarí dosiahnuť uspokojivé riešenie alebo budete mať pocit, že komunikácia nevedie k náprave situácie, môžete v Diskusii požiadať o zapojenie podpory Allegro. Kolegovia následne preveria celý priebeh komunikácie a pomôžu Vám s ďalším postupom.

Verím, že sa situáciu podarí čo najskôr vyriešiť k Vašej spokojnosti. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky, pokojne mi napíšte priamo tu. 🙂 

Martin
   Moderator
oznacz moderatorów