anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak donutit vrácení peněz od prodávajícího?

Client:116582952
#7 Wielbiciel

Dobrá cena, koupil jsem to u astek_sklep83 a bylo to dobře zaplaceno. Nebylo možné o Vánocích zboží převzít, vrátilo se zpět. Nabídla jsem uhrazení nového zaslání. Sdělili, že zboží není již v nabídce. Slíbili jsme vrácení peněz na účet, ale nezalali nic do dnešního dne! 

Několikrát jsem se kontaktovala v konverzaci, ale na mém účtu oznámili vrácení platby.

Opakuji, nevrátili na můj účet nic! Platbu nevrátili!!

Přikládám konverzaci.

Žádám o pomoc. Děkuji za správnost a dobrý úsudek.

Allegro, ověřte prosím doložení platby! Děkuji Vám!

60581.jpg

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:116582952, díky za zprávu a v podobných případech je nejlepší komunikaci s prodejcem vést na našem webu pomocí Diskuze. Tu můžete založit přes tlačítko Podat reklamaci nebo nahlásit problém v Informacích o nákupu u dané objednávky, kterou najdete na allegro.cz/moje-allegro/nakupy/historie-nakupu. V Diskuzi se pak s Prodejcem můžete domluvit na vhodném řešení a v případech jako je tento, tedy, když prodejce není schopen dostát svým závazkům, můžete požádat kolegy z naší podpory (přes tlačítko Požádat Allegro o pomoc), aby se do diskuze připojili a v komunikaci a řešení s prodejcem Vám pomohli. 

V tomto případě Diskuzi za Vás založím (zpráva o tom Vám přijde do e-mailu) a vyzvu prodejce, aby platbu vrátil. Pokud by se v komunikaci nevyjádřil do 24 hodin, využijte právě možnost Požádat Allegro o pomoc a kolegové z naší podpory pomohou případ dořešit.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:116582952
#7 Wielbiciel

Milý Marku, děkuji mockrát za Vaši pomoc!

Vážím si toho! Klara

oznacz moderatorów