Ahoj, dostala jsem vrácené peníze do Vyúčtování se společností Allegro. Když zvolím Vyzvednout přeplatek, lze provést převod pouze v PLN, ale můj bankovní účet je v CZK. Jak to můžu převést do CZK, jako když se běžně vybírají peníze z Dostupné finanční prostředky?
V sekci Aktuální zůstatek sice lze zvolit CZK, ale tam jde o převod na zaplacení Allegro, ne o výběr peněz na můj účet v CZK.
Neví někdo, jak vybrat peníze v CZK na účet? Prosím o radu.
Děkuji.
Zdravím @MiniHomeMart, preferovanou měnu (a účet, na který peníze přijdou) si můžete nastavit v Nastavení výplat.
Platí, že na každém zahraničním trhu jsou veškeré provize, poplatky i prodejce účtovány v měně daného trhu (Zloté v Polsku, Forinty v Maďarsku atd.) Výplatu si můžete nechat zasílat buď na účet dané měny (musí být veden u banky příslušné země, nejde využít víceměnový účet), anebo využít účet jeden, typicky český, kde automaticky dojde k převodu peněz na Koruny.
V Nastavení výplat si můžete účet přidat (je potřeba ho zadat v IBAN formátu a nezapomenout na SWIFT kód) a nastavit převod peněz do dané měny (určitě doporučuji i zkontrolovat aktuální směnny kurz).
Ještě obšírněji a detailněji můžete vše o výplatách peněz najít tady a tady 🙂
Děkuji vám za podporu, nainstaloval(a) jsem to podle vašeho návodu, doufám, že to bude fungovat i pro sekci Vyúčtování se společností Allegro. Počkám na výsledek v následujícím pracovním dni