Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den, u zásilek
4RA00322234
1AM12920109
Nedorazil pin kód. Jelikož zítra ráno odjíždím potřebuji je dnes vyzvednout, aby nebyly vráceny odesílateli.
Děkuji za pomoc.
Zdravím @Client:114639300, k oběma zásilkám jsme doposlal nové PINy. Pokud by nedorazili do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazili, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měl byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Děkuji! Kódy dorazily.
Ještě máme stejný problém u zásilky
24X01204778
Tato zásilka je ovšem adresována manželce. Je uložena na výdejním místě VM02563001.
Kód poslán 🙂 Opět buď ve zprávě, nebo v aplikaci dopravce bude vidět.
Moc děkujeme!!!
client:134760295
Dobrý den, přišel mi informativní email s tím, že objednávka je připravena v alzaboxu, ale nepřišel mi pik k vyzvednutí. A zásilka je už od včerejška v boxu a obávám se, že bude vrácena, pokud nevyzvednu. Můžete mi říct, co s tím dělat??!!!
Zdravím @Client:134760295, tady to bude nejspíše souvislost s aktuálním výpadkem u dopravce, který má potíže právě s generováním PIN kódu k vyzvednutí zásilek z Boxu. Aktuálně dělá maximum pro nápravu situace.
PIN kód jsem Vám přesto raději poslal nyní nový. Pokud nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil ale ve formátu (Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
V každém případě pro jistotu prodloužím úložní dobu zásilky o 1 den 🙂
Dobrý den nepřišel mi v SMS kód ani v e-mailu, v aplikaci by one nejde načíst. Zásilka je do zítra do 9:38. Jak mám postupovat ? Jedná se o zásilku 99N00300037. Děkuji moc
Zdravím @Client:117164995, aktuálně stačí napsat třeba právě sem 🙂 Bohužel dopravce se potýká s problémy s generováním pinů, ale ve spolupráci s ním to umíme i ručně. Nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít právě v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Přišel, děkuji moc 👐🏼🙏🏻 🙂Je možné ještě prodloužit dobu u druhé zásilky ? 99N00300105?
To už se nejedná o Allegro objednávku, je to tak? Tam bohužel prodloužit úložní dobu nedokážu.
Dobrý den, byla mi doručena zásilka od Allegro do Alzaboxu, číslo zásilky 1AM12886860, ale nedorazil mi PIN kód, takže zásilku nemůžu vyzvednout.
Zdravím @Client:139848718, bohužel dopravce One se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů. Je mi to moc líto, ale v tomto konkrétním případě nedokážu k Vaší zásilce nový kód poslat ručně. Chtěl bych Vás tak poprosit o trpělivost. Dopravce nadále na opravě pracuje a kód tak dorazí dodatečně v rámci hromadné rozesílky. Úložní doba zásilky by také měla být prodloužena.
Zasilka 1AM12885985 ref. A0035A0MU6 Kod: {{$pin}} je k vyzvednuti v AlzaBoxu, Podebradska 558, Nymburk do .
Pin kod není ani v aplikaci One by Allegro. Když kliknu na Vyber s kódem tak se objeví hláška "Něco se pokazilo. Počkejte chvíli a zkuste to znovu." Tuto hlášku tam mám už od včera. Termín vyzvednutí je do 22.11.2025 17:55.
Co mám dělat?
Zdravím @amalacz, aktuálně je dobré napsat sem 🙂 Bohužel potíže u dopravce nadále přetrvávají. Nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít právě v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Díky moc. PIN dorazil v SMS i je vidět v aplikaci One by Allegro. Běžím pro balík...😁
Dobrý den, stále mi nedorazil pin pro vyzvednutí zásilky 1AM12890120
Už mi přišlo další upozornění, že si mám zásilku vyzvednout, ale bez PINu to asi nepůjde.
Děkuji
Zdravím @Client:116748780, nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měl byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Dobrý den,
dnes mi přišla sms, že mám zásilku (1AM12797212) v Alzaboxu, ale bez kódu. Mám si do zítra vyzvednout. Nemám od toho nic jiného než jen tuto sms a platbu v online bankovnictví.
Šlo by, aby mi přišla SMS znovu s kódem?
Děkuji
S pozdravem Tóthová
@Client:115668969 Zdravím, paní Tóthová, právě jsem poslal nový PIN kód. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).