anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nedorazil PIN kód.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:114639300
#7 Wielbiciel

Dobrý den, u zásilek 

4RA00322234

1AM12920109

Nedorazil pin kód. Jelikož zítra ráno odjíždím potřebuji je dnes vyzvednout, aby nebyly vráceny odesílateli. 

Děkuji za pomoc.

oznacz moderatorów
118 ODPOWIEDZI 118
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:114639300, k oběma zásilkám jsme doposlal nové PINy. Pokud by nedorazili do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazili, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měl byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Děkuji! Kódy dorazily. 

Ještě máme stejný problém u zásilky 

24X01204778

Tato zásilka je ovšem adresována manželce. Je uložena na výdejním místě VM02563001.

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Kód poslán 🙂 Opět buď ve zprávě, nebo v aplikaci dopravce bude vidět.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Moc děkujeme!!!

oznacz moderatorów
Client:134760295
#2 Obserwator

client:134760295

Dobrý den, přišel mi informativní email s tím, že objednávka je připravena v alzaboxu, ale nepřišel mi pik k vyzvednutí. A zásilka je už od včerejška v boxu a obávám se, že bude vrácena, pokud nevyzvednu. Můžete mi říct, co s tím dělat??!!!

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:134760295, tady to bude nejspíše souvislost s aktuálním výpadkem u dopravce, který má potíže právě s generováním PIN kódu k vyzvednutí zásilek z Boxu. Aktuálně dělá maximum pro nápravu situace.

PIN kód jsem Vám přesto raději poslal nyní nový. Pokud nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil ale ve formátu (Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).

V každém případě pro jistotu prodloužím úložní dobu zásilky o 1 den 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:117164995
#7 Wielbiciel

Dobrý den nepřišel mi v SMS kód ani v e-mailu, v aplikaci by one nejde načíst. Zásilka je do zítra do 9:38. Jak mám postupovat ?  Jedná se o zásilku 99N00300037. Děkuji moc 

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:117164995, aktuálně stačí napsat třeba právě sem 🙂 Bohužel dopravce se potýká s problémy s generováním pinů, ale ve spolupráci s ním to umíme i ručně. Nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít právě v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:117164995
#7 Wielbiciel

Přišel, děkuji moc 👐🏼🙏🏻   🙂Je možné ještě prodloužit dobu u druhé zásilky ? 99N00300105?

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

To už se nejedná o Allegro objednávku, je to tak? Tam bohužel prodloužit úložní dobu nedokážu.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:139848718
#7 Wielbiciel

Dobrý den, byla mi doručena zásilka od Allegro do Alzaboxu, číslo zásilky 1AM12886860, ale nedorazil mi PIN kód, takže zásilku nemůžu vyzvednout.

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:139848718, bohužel dopravce One se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů. Je mi to moc líto, ale v tomto konkrétním případě nedokážu k Vaší zásilce nový kód poslat ručně. Chtěl bych Vás tak poprosit o trpělivost. Dopravce nadále na opravě pracuje a kód tak dorazí dodatečně v rámci hromadné rozesílky. Úložní doba zásilky by také měla být prodloužena.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
amalacz
#2 Obserwator

Zasilka 1AM12885985 ref. A0035A0MU6 Kod: {{$pin}} je k vyzvednuti v AlzaBoxu, Podebradska 558, Nymburk do .

Pin kod není ani v aplikaci One by Allegro. Když kliknu na Vyber s kódem tak se objeví hláška "Něco se pokazilo. Počkejte chvíli a zkuste to znovu." Tuto hlášku tam mám už od včera. Termín vyzvednutí je do 22.11.2025 17:55. 

Co mám dělat?

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @amalacz, aktuálně je dobré napsat sem 🙂 Bohužel potíže u dopravce nadále přetrvávají. Nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít právě v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
amalacz
#2 Obserwator

Díky moc. PIN dorazil v SMS i je vidět v aplikaci One by Allegro. Běžím pro balík...😁

oznacz moderatorów
Client:116748780
#7 Wielbiciel

Dobrý den, stále mi nedorazil pin pro vyzvednutí zásilky 1AM12890120

Už mi přišlo další upozornění, že si mám zásilku vyzvednout, ale bez PINu to asi nepůjde.

Děkuji 

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:116748780, nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měl byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:115668969
#2 Obserwator

Dobrý den, 

dnes mi přišla sms, že mám zásilku (1AM12797212) v Alzaboxu, ale bez kódu. Mám si do zítra vyzvednout. Nemám od toho nic jiného než jen tuto sms a platbu v online bankovnictví. 

Šlo by, aby mi přišla SMS znovu s kódem?

Děkuji

S pozdravem Tóthová

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

@Client:115668969 Zdravím, paní Tóthová, právě jsem poslal nový PIN kód. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów