Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den, u zásilek
4RA00322234
1AM12920109
Nedorazil pin kód. Jelikož zítra ráno odjíždím potřebuji je dnes vyzvednout, aby nebyly vráceny odesílateli.
Děkuji za pomoc.
Fungovalo, děkuji!
Zdravím @Client:133543013 a věřím, že ano 🙂 Nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Poprsím urgentně zaslat nový Pin dnes mi už má zásilka odjed ato nechci
Číslo zásilky 1AM12782825
Zdravím @Client:123486665 a nový kód posílám. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Prosim pink k zasilce 5EZ00003781
Zdravím @Client:140002840 a nový kód jsem právě poslal 🙂
Dobrý den, též mi nedorazil pin k vyzvednutí zásilky, mohu požádat o zaslání ? Děkuji 1AM12899123.
Zdravím @Client:111633025 a nový kód právě posílám. Měl by dorazit co nejdříve.
Zdravím @Client:123486665, může to tak být. Dopravce One se aktuálně potýká s výpadkem právě při generování nových PINů. Dobrá zpráva je, že nový kód Vám můžu doposlat já a právě jsem tak učinil 🙂 Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Dobrý den prosím o kód ke Zásilce 1AM12964911 k AlzaBox
Zdravím @Client:125657636, a kód posílám 🙂
| Číslo zásilky: | 1AM12747337 |
| Referenční číslo: | A0034E6QB1
|
Zásilku si můžete vyzvednout do {{$expire_date}} heslo {{$pin}} Dnes poslední den, kdy je možno zaplacenou zásilku vyzvednout (navíc je pátek a já na nemocenské) a přišel tento nepodar. Na pobočce jsem byl již třikrát, tam s tím nic nezmůžou. Garance dodání byla do 19.11.2025 a 20.11. už to mělo být nainstalované a funkční - co teď? Aplikace One by Allegro hlási již několik dní: Něco se pokazilo. Počkejte chvíli a zkuste to znovu. |
Zdravím @Client:120626485, dopravce One se bohužel aktuálně potýká s výpadkem právě při generování PIN kódů. Dobrá zpráva je, že nový PIN kód Vám můžu poslat já a právě jsem tak udělal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale opět ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Dobrý den,
včera dorazil balíček, ale ne PIN kód. Potřebovali bychom vše dnes vyzvednout. Mohu poprosit o pomoc? Jedná se o balíček 1AM12858402. Děkuji
Zdravím a kód poslán, jak už jsme si napsali vedle 😉
Dobrý den, nepřišel mi kód ke dvou zásilkám, které přišli do alzaboxu
čísla zásilek:
1AM12879800
1AM12869180
Zdravím @Client:111596946,i tady kódy posílám 🙂 Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).