anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

neodrazil kod pro vyzvednuti ...PROBÉM !!!!!

Client:139118220
#1 Nowicjusz

prosím mam problém s vyzvednutím zásilky... po zaplaceni mi nedorazil kod pro vyzvednuti .

zakazka: 1AM14023298

1AM14363178

dnes mi prišla sms že se zboží vrací odesilatelovi .

prosím o vyřešení co najdřív JEŠTĚ DNES !!!!!!

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:139118220. Fůha. Strašně mě to mrzí, ale jakmile se status zásilky změní na expirovaná, nedokážu vygenerovat ani nový PIN, ani prodloužit úložní dobu. To se týká zásilky 1AM14023298. Doporučím ještě kontaktovat přímo dopravce na onedelivery.cz/kontakt/dotaz-na-zasilku - kolegové aktuálně odpovídají relativně rychle a třeba budou mít ještě v rukávu nějakou možnost.

Balíček 1AM14363178 je aktuálně ještě na cestě do Boxu a měl by teprve dorazit. Pokud by ani u něj PIN nedorazil, klidně napiště sem do vlákna a hned se na to podívám.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:139118220
#1 Nowicjusz

Dobrý den ,

děkují za info . na onedelivery jsem už psal 3x a nedostal jsem odpověď .. není možné to vyřešit nějak jinak .. jsem schopnej dorazit aj někam na depo a zasilku vyzvednout osobně. 

druha zásílka stále čekám.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Dal jsem kolegům vědět, aby se na Váš dotaz podívali co nejdříve. Asi jedině řešení, které mě napadá, je zásilku při vyvzednutí nastavit na nové doručení (což já bohužel ze své pozice udělat nemůžu). 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów