anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PIN k zásilce

Client:141732776
#2 Obserwator

Moje zasilka byla pravděpodobně doručena do Alzaboxu, ale neobdrzel jsem PIN kod k vyzvednuti. Zasilka je zaplacena a potrebuji si ji vyzvednout.

Dnes v 8:16 hodin jsem dostal upozornění že Zásilka byla předána k doručení, ale stejné upozornění jsem dnes dostal podruhé v 18:04, také o tom že Zásilka byla předána k doručení.

Mám pocit že zásilka už v boxu je.

cislo zasilky: 1AM17119595

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:141732776, podle trackingu je balíček zatím opravdu stála na cestě 🙂 PIN by tak měl teprve dorazit. Nicméně, pokud by Vám přišla zpráva o tom, že balík je na místě a heslo k vyzvednutí by nepřišlo, dejte mi vědět sem do vlákna a kód případně dopošlu ručně 🙂 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Takže mám ještě kdyžtak počkat zda se zobrazí že se tam ten balíček nachází?

Mně jen příjde divný, že mi u dvou zásilek které mají dneska přijít přišlo 2x upozornění o tom že Zásilka byla předána k doručení, první čas byl v 8 ráno a druhej v 18:04, takže si fakt myslím že balíček je už na místě, ale akorát nepřišel pin.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Cesty dopravce jsou mnohdy nevyzpytatelné, ale z toho, co já mohu vidět, to opradvu vypadá na balík stále na cestě. 

Pro absolutní jistotu můžete kontaktovat přímo dopravce na onedelivery.cz/kontakt/dotaz-na-zasilku 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Dobře, moc děkuji, přeji hezký zbytek dne! 😄

oznacz moderatorów