anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamace - špatné info

Client:124165961
#8 Zapaleniec

Dobrý den,

zákazník reklamuje dodání špatného zboží. Jedná se ale o zboží, kde na allegro.pl je 5 obrázků produktu a jedna z fotek je jiného produktu. https://allegro.pl/produkt/zewa-wisch-weg-original-2-warstwowe-reczniki-kuchenne-2-szt-7f5bc357-633a...

1. fotka je produktu EXTRA LONG, ostatní fotky jsou CLASSIC. EAN produktu je pro produkt Classic.

Jaký je postup, když to zákazník reklamuje, ale není to chyba prodejce, ale jsou špatné obrázky Allegra?

Děkuji.

Adriana

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím Adriano, moc se omlouvám za pozdější odpověď. Dal jsem vědět kolegům, aby se na případ podívali. Jakmile budu mít nové informace, dám obratem vědět 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Tak při vystavování nabídky (i přes katalog produktů), je na prodejci, aby si správnost údajů, popisku a případně i fotografií zkontroloval a případně upravil. V tomto případě tak je reklamace i její vyřízení opravdu na vás. 

V budoucnu můžete případné nesrovnalosti ve fotografiích nahlásit přes záložku Sortiment a Můj sortiment -> a dále skrze 3 tečky -> Produkt -> Nahlásit chybné informace o produktu. V tomto případě jsem již dal vědět oddělení, které tyto věci řeší, aby se na fotky podívali a případně odstranili.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów