Jak postupovat v reklamaci přes Allegro když mě prodejce z Polska zamítl reklamaci. Ale je celkem jasné že disk je Fake a pořád říká že je to dopravou. Prosím pokud by někdo mohl
Zdravím @Client:103351672, tohle je opravdu nešťastná situace. Moc mě mrzí, že s diskem, když to řeknu kulantně, nepanovala spokojenost, ale jako Allegro nemůžeme reklamaci vyhodnotit za prodejce, jak už i zaznělo v Diskuzi. Pokud došlo při odesláni zboží zpět k prodejci k poškození, je právem prodejce reklamaci zamítnout. V tuto chvíli tak doporučuji založit reklamaci u dopravce.
Bohužel prodejce nechce reklamovat u přepravce. Protože prý nemá prohlášení a nebere moje screene v ValidData softwaru. Může mi někdo pomoct? Poškozuje to dobré jméno Allegro a já už vím že s tímto prodejcem nechci spolupracovat
Tady je správná informace od prodejce v tom, že v tomto případě musíte reklamaci u dopravce založit Vy (jako její objednavatel).
Jiné by to bylo v případě, kdybyste využil například možnosti vratného štítku buď od prodejce, nebo přímo od nás.
Aha ok to je dobrá zpráva. A jak to mám udělat?
Jestli dobře vidím z Diskuze, tak jste balíček zpět odesílal přes DPD. V tom případě bude potřeba se řídit pokyny zde - https://reklamace.dpd.cz/