Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego ten serwis źle nalicza SMART monety ? Kupiłem produkty na dwóch kontach i na obu źle naliczono monet ( przeczytałem regulamin ) . Co lepsza ; w obu przypadkach różna ilość monet mi przypadła . Poza tym , ten serwis stał się totalną porażką i ludzie niestety odchodzą , a szkoda .
@aukcjeallegro123 doprecyzuj proszę, do jakich dokładnie zamówień źle naliczyliśmy monety. W jakiej ramach promocji były naliczane? Czy było to któreś z wyzwań?
szczerze to mam to gdzieś , nie pierwszy raz taka sytuacja . Allegro się sypie od dawna . Zamiast ulepszać , to od dłuższego czasu zmiany na ewidentnie gorsze działanie serwisu . Nie wspomnę o wyszukiwaniu produktu i sortowaniu wg ofert nie tych , których sobie życzysz , a raczej wg opłacalności ( zyskowi ) Allegro . Masakra .Trzeba opuścić i unikać , a szkoda , bo jest sporo dobrych ofert , ale raczej większość użytkowników nie ma czasu spędzania całego dnia w celu wychwycenia najlepszej oferty . Porażka Allegro i to widać również na giełdzie , czyż nie .