Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zmieniłem konto na firmowe bo chcialem móc ustawic dane do faktury.
konto aktywne, ale próba zmiany danych do f-ry:
Kupujący konto FV?
@e-smerf chcąc kupować na fakturę nie trzeba zmieniać konta na firmowe.
niestety po 17 latach posiadania konta musialem przelac 1.01 zeby aktywaowac jako firmowe - masakra jakas. a potrzebowalem aby moc otrzymac fakture za smarta, inaczej bylyby dane osoby nie firmy.
Coś nie pasuje, konto firmowe nie ma Smarta do zakupów, a o FV jako kupujący dostaniesz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=26169f08-82f9-404d-b481-736503d57f3d&subjectId=99558ab2-8...
Coś nie pasuje, konto firmowe nie ma Smarta do zakupów
Wstyd, żeby taaaki specjalista od allegro, takie banialuki wypisywał.
tez nie rozumiem, samo allegro pisze ze aby otrzymać fakturę za smarta należy podać dane do faktury, których podać nie mogę (komunikat powyżej).
ale suport allegro tez chyba nie ogarnia - miala pomoc aktywacja konta, ale nie pomogla.
Faktury za usługę Allegro Smart! są wystawiane na aktualne dane podane w ustawieniach Konta Nabywcy. Faktura wysyłana jest za pośrednictwem wiadomości e-mail na adres Nabywcy widniejący w ustawieniach Konta. Jednocześnie Nabywca akceptując warunki Regulaminu przyjmuje do wiadomości, że faktury i faktury korygujące wystawione przez Allegro, potwierdzające zakup Usługi przesyłane będą drogą elektroniczną. Postanowienia załącznika nr 4 do Regulaminu Serwisu, część VI lit. D ppkt 10 stosuje się odpowiednio.
Zależy to od Twojego wyboru w zakładce Faktury. Decyzję podejmij najpóźniej w ostatnim dniu miesiąca, za który wystawiona zostanie najbliższa faktura.
niestety aktywacja konta płatnością niczego nie zmieniła, nadal nie mogę ustawić danych do faktury.
nadal próba kończy sie: