Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie oplaciłam smarta na kolejny rok, a nadal przy zakupach mam aktywnego, czy to znaczy że nadal mogę korzystać z tej usługi ?
@Jasinska_Beata tak , w okresie wypowiedzenia / 14 dni / możesz korzystać .
Jeśli chcę przedlużyć smarta na kokejny rok, to kiedy ostateczny termin mija zapłaty za smarta?
@Jasinska_Beata najlepiej odczekaj 14 dni i jeden dzień i wtedy wykup bo inaczej zaliczy Ci okres wypowiedzenia do nowo wykupionego 🙂 Czyli jak kończy Ci się 1 czerwca to kup po 15 czerwca bo jak zakupisz w okresie 1 - 14 czerwca to będzie ważny od 1 czerwca a tak będziesz mieć dwa tygodnie do przodu 😄
Ok, jeśli skończyło mi się 6 czerwca , to najlepiej opłacić 21 czerwca . Tak żebym miała te 2 tygodnie do przodu. ?
Tak. Smart i tak jest aktywny w czasie wpowiedzenia-14dni.
Normalnie jak zobaczysz że nie masz to sobie możesz od razu przy zakupie opłacić, tam jest taki ptaszek do kupna smarta...
@Jasinska_Beata dobrze myślisz 🙂
14 dni po zakończeniu smarta cały czas można kupować w tzw. terminie wypowiedzenia, dopiero potem całkiem wyłączają. Dokładnej godziny Ci nikt nie poda. A kupić możesz dopiero po tym...
@Jasinska_Beata Najlepiej kupić po 15dniach od zakończenia aktywnego wówczas masz 14dni za darmo, Jeżeli opłacisz w czasie tych 14dni to data nowego będzie kontynuacją starego.
@Jasinska_Beata i tu jest haczyk . Jeśli przedłużysz w okresie wypowiedzenia to subskrypcja się przedłuży od dnia obowiązującej zapłaty , natomiast po wygaśnięciu subskrypcji po okresie wypowiedzenia możesz opłacić nową na pełny rok i kiedy chcesz .