anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alegro smart

Jasinska_Beata
#7 Wielbiciel

Witam, nie oplaciłam smarta na kolejny rok, a nadal przy zakupach mam aktywnego, czy to znaczy że nadal mogę korzystać z tej usługi ? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jasinska_Beata tak , w okresie wypowiedzenia / 14 dni /  możesz korzystać .

oznacz moderatorów

Jasinska_Beata
#7 Wielbiciel

Jeśli chcę przedlużyć smarta na kokejny rok, to kiedy ostateczny termin mija zapłaty za smarta? 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jasinska_Beata najlepiej odczekaj 14 dni i jeden dzień i wtedy wykup bo inaczej zaliczy Ci okres wypowiedzenia do nowo wykupionego 🙂 Czyli jak kończy Ci się 1 czerwca to kup po 15 czerwca bo jak zakupisz w okresie 1 - 14 czerwca to będzie ważny od 1 czerwca a tak będziesz mieć dwa tygodnie do przodu 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Jasinska_Beata
#7 Wielbiciel

Ok, jeśli skończyło mi się 6 czerwca , to najlepiej opłacić 21 czerwca . Tak żebym miała te 2 tygodnie do przodu. ? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Tak. Smart i tak jest aktywny w czasie wpowiedzenia-14dni.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Normalnie jak zobaczysz że nie masz to sobie możesz od razu przy zakupie opłacić, tam jest taki ptaszek do kupna smarta...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jasinska_Beata dobrze myślisz 🙂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

14 dni po zakończeniu smarta cały czas można kupować w tzw. terminie wypowiedzenia, dopiero potem całkiem wyłączają. Dokładnej godziny Ci nikt nie poda. A kupić możesz dopiero po tym...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jasinska_Beata Najlepiej kupić po 15dniach od zakończenia aktywnego wówczas masz 14dni za darmo, Jeżeli opłacisz w czasie tych 14dni to data nowego będzie kontynuacją starego.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jasinska_Beata i tu jest haczyk . Jeśli przedłużysz w okresie wypowiedzenia to subskrypcja się przedłuży od dnia obowiązującej zapłaty , natomiast po wygaśnięciu subskrypcji po okresie wypowiedzenia możesz opłacić nową na pełny rok i kiedy chcesz .

oznacz moderatorów