Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
W listopadzie wykupilem smart. Zaprosilem jedna osobę która wcześniej korzystała ze Smart indywidualnie. Skonczyl jej się 6 grudnia. Minelo 2 tyg i mimo, że jest ze mną w family na ogłoszeniach ma informację o nie wykupionym smart.
Może ktos ma jakis pomysł?
Z góry dzięki.
@Pietka_ Cześć. 🙂 Czy kupujący zaakceptował Twoje zaproszenie do Allegro Family? Czy w zakładce Allegro Family (https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/allegro-family) widzisz konto tej osoby? Poproś również o potwierdzenie, że ona też widzi Twoje konto w tej zakładce.
Jeśli nie, to wyślij zaproszenie ponownie.
Dziękuję za szybką odp. No właśnie ja ją widzę w Family i ona mnie. Wszystko niby jest ok. Usunąłem tą osobę, dodaliśmy jeszcze raz teraz i niestety nadal to samo.
@Pietka_ I rozumiem, że kiedy ta osoba próbuje dokonać zakupu (w ofercie, która spełnia wszystkie warunki smart) pojawia się konieczność opłacenia kosztów wysyłki?
No i wszystko sie wyjaśniło. Po prostu przy każdym ogłoszeniu była informacja o braku smart i potrzebie wykupienia. Natomiast w momencie zakupu odejmuje koszt wysyłki czyli dzuala Smart. Troszkę nie do końca to intuicyjne ale działa. Bardzo dziękuję za pomoc.
No to fajnie się udało rozwiązać problem, wiesz że mając Smarta nie wszystko jest z darmową dostawą?
Tak, mam taką świadomość.