Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Dodałem do swojej rodziny Allegro Family żonę. Widzę u siebie na koncie, że jest ona w mojej rodzinie, a ona na swoim koncie widzi, że jest w mojej rodzinie. Czy to normalne, że na jej koncie nadal pokazuje się informacja, że jej smart wygasa 29.11 i pojawia się przycisk "opłać smart teraz"? To już tak zostanie? Czy po tym 29.11 będzie nadal mogła korzystać z darmowych przesyłek Smart?
Dziękuję za odpowiedzi
Miała Smarta to widać i do czasu wygaśnięcia może korzystać z "swojego" a otem będzie korzystała z twojego.
A jak to korzystanie potem już tylko z mojego Smarta będzie wyglądało? Bez żadnej różnicy niż korzystanie ze swojego Smarta? W sensie nie będzie musiała wysyłać do mnie żadnych próśb o zakup itp.?
Dzięki za odpowiedź
@markar78 Będzie musiała prosić Cię o zakup, czyli będzie miała darmowe dostawy Smart, korzystając z Twojego Smarta, gdy zaakceptujesz jej prośbę i dokonasz zakupu.
Dzięki za odpowiedź. W takim razie jeśli członek mojej rodziny Allegro Family robi sporo zakupów i za każdym razem będę otrzymywał pytanie o zgodę to to będzie mega denerwujące. Już chyba lepiej zapłacić za kolejnego smarta.
No ale jak to się ma do tego, że Allegro pisze:
"Jeśli masz Allegro Smart! lub uczestniczysz w promocji Smart! na Start, automatycznie udostępniasz darmową dostawę i zwroty wszystkim członkom Allegro Family. Członkowie rodziny mogą w ten sposób samodzielnie robić zakupy z darmową dostawą i zwrotem Smart!"
Proszenie o zakup ma chyba mało wspólnego z samodzielnością...
Samodzielnie po twojej "akceptacji".Organizator Allegro Family może zaakceptować lub odrzucić prośbę o zakup - dlatego każdorazowo członkowie grupy muszą wysłać do niego taką prośbę
@LEW433 Akceptacji, a nie "akceptacji".
@markar78 Tak, członek rodziny może korzystać z Twojego Smarta i może kupować samodzielnie korzystając z własnego Smarta, o ile go wykupi.
@markar78 Tak, to normalne. Po wygaśnięciu jej Smarta nie musi już go opłacać, może korzystać z Twojego.