Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam nadal problem z dzieleniem dostaw Smart na koncie allegro. Nie mam już darmowych dostaw do wykorzystania na próbę, a jestem w Allegro Family gdzie moja siostra ma dostawy Smart ale na koncie mam info że nie dzielimy Smarta, dlaczego nie możemy się nim dzielić? Proszę o pomoc 😔
Smarta dzieli tylko 'Głowa rodziny".
To czy jest jakakolwiek możliwość abym mogła z niego skorzystać?
Czy głowa rodziny musi mnie jakoś do niego dodać?
Jak głowa rodziny w Allegro Smart Family może udostępnić innym członkom rodziny Smarta?
@Client:104781467 Jeśli organizator Allegro Family ma aktywną usługę Smart! lub uczestniczy w promocji Smart! na Start, automatycznie udostępnia darmową dostawę i zwroty wszystkim członkom Allegro Family.
Dziękuję, ale mogłabyś to u mnie zweryfikować? Bo nie mam możliwości korzystania ze Smarta, a moja siostra go ma, nie wiem dlaczego nie jest mi udostępniony...
@Client:104781467 Sprawdzimy to, ale podaj mi proszę login konta siostry.
[edytowano]
@Client:104781467 Cześć. Żeby korzystać z Allegro Family w ramach grupy rodzinnej z siostrą, najpierw musisz zrezygnować ze Smarta (z limitem przesyłek), którego aktywowałaś na swoim koncie: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/rezygnacja-z-allegro-smart/jak-zrezygnowac-z-allegro-smart-g... 🙂
Jak głowa rodziny w Allegro Smart Family może udostępnić innym członkom rodziny Smarta?