Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem allegro smart, 12 miesięcy, płatność przelewem tradycyjnym.
Nie zapisałem danych do przelewu ani wzoru przelewu. Jak odzyskać te wszystkie dame zeby mozna było dokończyć płatność.
Masz tam możliwość anulowania rozpoczętej płatności? Jeśli tak, to anuluj płatność i następnie kliknij Ponów płatność. Dane do przelewu pojawią się ponownie. Jeżeli nie masz takiej możliwości, kup Smart jeszcze raz, od początku.
Niestety nie ma możliwości anulowania. A co do kupienia drugi raz, jest możliwość. A co będzie z pierwsxym kupieniem i nie wywiązaniem się z mojej strony z płatności ?
Z regulaminu Smart wynika, że do zawarcia umowy dochodzi dopiero w momencie zapłaty.
Z chwilą potwierdzenia statusu płatności jako „Zakończona” bądź z chwilą wprowadzenia Kodu, na adres e-mail Nabywcy widniejący w ustawieniach Konta w Serwisie zostanie wysłana wiadomość potwierdzająca zawarcie umowy pomiędzy Nabywcą a Allegro, której przedmiotem jest Usługa Allegro Smart! świadczona przez Allegro na warunkach określonych w Regulaminie oraz wiadomość zawierająca inne wymagane prawem informacje.
Dopytaj na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=26169f08-82f9-404d-b481-736503d57f3d
Dziękuję.
Już zrobione.