Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@waldomi Cena standardowa to 49 PLN. Do 24.12 była promocja : 39 PLN.
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr.😃 Jest 49zl i to sie teraz liczy.
@waldomi opłata roczna za Smart nie jest pobierana automatycznie. 39 zł to cena promocyjna która obowiązywała od 22.11 do 23.12.
Teraz możesz przedłużyć za 49 zl lub poczekać aż wygaśnie całkiem i dopiero wykupić na nowo.
Wszystko opisane jest w regulaminie
@waldomi Cześć! Opłata za subskrypcję Allegro Smart! jest pobierana automatycznie jeśli opłaciłeś usługę za pomocą zapisanej karty. Twój Smart wygaśnie 8 stycznia (Smarta opłaconego miałeś do 24 grudnia + 14 dni wypowiedzenia) - usługę przedłużysz tutaj: https://allegro.pl/smart
Allegro Smart! obecnie kosztuje 49 złotych za rok - promocyjna cena 39 złotych obowiązywała do 23 grudnia.
Dzięki, sprawa już jest rozwiązana. No problem.
Jesli masz przypiętą kartę płatniczą do zakładki allegro Smart to płatność będzie automatyczna allegro pobiere ja z twojej karty płatniczej.
Trza uważać bo pobiere. ja nie jestem zwolennikiem takiego automatyzmu, wolę mieć nad tym kontrolę.😁
O co ci chodzi chciałem napisać że "pobierze " każdemu mogą zdarzyć się błędy, niestety napisałem że "pobiere" mój błąd.
Sadziłem że allegro, oczywiście nie to jest sednem tylko podpięcie karty.
Dzięki, ale sprawa się już rozwiązała. Kartę mam od początku podpiętą (12 lat).
Dzięki, ale sprawa się już rozwiązała.
Wszystko tak było i niestety z automatu nie poszło, ale dzięki, sprawa już jest rozwiązana.
Ja płacę 49 zł i jakoś nie mam z tym problemu.
Zaoszczędzam rocznie kilkaset złotych na przesyłkach - sprzedający tracą na nich dużo więcej.
W czym jest problem?
Podaj nr konta - osobiście wpłacę Ci te 10zł różnicy i wątek będzie zamknięty. Jak Cię na to nie stać.
Dzięki za taką beznadziejną odpowiedź.
Rada na przyszłość: nigdy nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu zabraknie.