Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co to jest za promocja, kiedy z 3 osób kupujących, przy dostępności 5000 sztuk przedmiotu, nie można zrobić zakupu? przedmiot dodany do koszyka w momencie rozpoczęcia sprzedaży w smartweek o 18.35 , przy próbie dokonania płatności wyskoczył komunikat, że przedmiot jest niedostępny. Sprzedaż zakończona o 18.35, 5000 sztuk sprzedanych, na 3 osoby które próbowały kupić, w 3 przypadkach to samo - brak towaru.
Szkoda, bo kilku znajomych siedziało całą niedziele z telefonami, aby nie przegapić oferty. Po kliku godzinach czekania dostawali info, że teraz sprzedaż się zaczyna, a kiedy chcieli zapłacić za przedmiot w koszyku - to już nie ma. I jak przekonać ich znowu,aby kupowania na allegro? Co mam powiedzieć?
NASTĘPNYM RAZEM WAS NIE OSZUKAJĄ?
Dziwna sprawa prawie 5tyś szt zeszło w 10 sekund ??? bo cena tańsza o 20 PLN coś mi sie tu wierzyć nie chce coś tu szyte grubymi nićmi o 18,36 jak dostałem powiadomienie aukcja już była zakończona
ja kupilem kompem bez koszyka
Miałem tak samo. 18.30 klik i następnie kupuję i płacę. Wygenerowany kod Blik i ... ktoś mi pod*dolił towar z koszyka. SmartŚciema Gratulacje dla Allegro. I nie chodzi o tę opaskę, pies jej mordę lizał. Ale ja ktoś Cię robi w wuja to ...
@szoto_66 Wystarczy że ktoś użył kompa z szybkim łączem (a nie smartfona z "szybkim" LTE bez limitu😁) i nie bawił się w przepisywanie kodów BLIK, tylko kliknął "kupuję i płacę" (uprzednio mając podpiętą do konta allegro kartę lub rachunek, poprzez PayU Express).
Albo po prostu użył bota.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
I co nie da się już żyć?
Start Xiaomi Mi Band 4 równo o 18:35. Za chwilę komunikat aukcja jest już dostępna to klikam na kup teraz. Wybieram paczkomat i wywala komunikat z błędem. Patrzę na aukcję 3000 dostępne. Klikam ponownie i wybieram innych paczkomat i znowu ten sam błąd. Co za ***** ten cały smart week. Co by nie kupił to tylko błędy wyskakują.
aukcja sie zakonczyla 18.36.06
Co z tego jak równo o 18:35 kliknąłem kup teraz.
mi sie udalo kupic
Mi [edycja] 2 razy błąd 💩
czym bylo kupowane
liczy sie kazda sekunda
Ja kupuję przez komputer. W poprzednim roku większość ofert była składana komórką bo to się szybciej odbywa ale teraz nawet mimo wprowadzonych nieznanych godzin dalej jest to samo i większość kupujących to osoby z komórkami. Widać ten sposób z nieznananymi godzinami też średnio wyszedł. W sumie i tak nic ciekawego nie było do kupna. Za te 10-15% więcej sa te same przedmioty normalnie dostępne wiec oszczędność znikoma.
Wg. mnie to był SmrótWeek (pisownia celowa).
Po angielsku napisał bym s.h.i.tWeek.
To nie są wyścigi psich zaprzęgów tylko zakupy. Jeśli klikasz opcję kupuję i płacę to powinno być święte. To tak jakby ktoś w sklepie z koszyka przy kasie towar przełożył do siebie.
To była promocja, ale jak ktoś miał wykupionego smarta- jak myślicie? Chodziło o sprzedaż rzeczy, czy smarta?
Ciekawe ile osób zostanie ze smartem a ile zrezygnuje po 30 dniach 😀
@kuba1550 🤔 ???