Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
miesiąc temu wykupiłam Allegro Smart na rok. Po miesiącu przy zamówieniu powyżej 300zł od jednego sprzedającego, opłata za wysyłkę nalicza się dodatkowo do rachunku w kwocie 50zl.
@kiziamizia26 podeślij link do aukcji i sprawdzimy jaki tam jest cennik wysyłek. Może wybrałaś jakąś opcję, która nie łapie się na smarta, albo sprzedawca go nie ma. Przyczyn może być wiele 🙂
Dzięki za odpowiedzi, przesyłkę rozdzieliłam na dwie i opłata za nie się nie naliczyła 🙂
@kiziamizia26 Poczytaj może o zakupach w ramach Smarta, nie wszystkie są z darmową wysyłką :https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
@LEW433 Ten link jest już zawarty w moim poście, niepotrzebnie powtarzasz.
Nie muszę czytać twoich wypowiedzi i ich nie czytam, wolę nie mieć nic "stalowego". Weekend i znowu to samo, szukanie zaczepki.
Ale to nie trzeba czytać, link widać bez czytania 🙂
Czytasz, czytasz, a po przeczytaniu mojej prawidłowej odpowiedzi często edytujesz swoje błędne 🙂
@kiziamizia26 Czyli koszt wysyłki całości przekraczał 40 zł. Po rozdzieleniu koszt wysyłki dla każdej części był niższy od 40 zł, dlatego zadziałał Smart.
Musisz wybierać oferty oznaczone IKONĄ SMART i sposoby wysyłki oznaczone IKONĄ SMART. Nie ma znaczka Smart przy wysyłce, nie ma darmowej wysyłki. Wybierz taką metodę dostawy, która ma znaczek Smart. Jeśli kupujesz wiele przedmiotów, wszystkie muszą mieć ten sam sposób wysyłki ze znaczkiem Smart. Jeśli jeden przedmiot będzie miał inną metodę dostawy, dostawa całości nie będzie darmowa. Koszt wysyłki wszystkich przedmiotów nie może przekroczyć 40 zł, jeśli przekracza, Smart znika.
Smart generalnie ma wiele ograniczeń. Zobacz, jak ma wyglądać wysyłka Smart; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
@kiziamizia26, tak jak mówi @mikeza - aby powiedzieć jednoznacznie, z czego to wynika, potrzebuję więcej szczegółów. 🙂