anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Smart

AniutaK74
#1 Nowicjusz#

Zakupiłam Allegro smart 24.06.2023r. na 30 dni ( jeden miesiąc). Jednak na moim profilu allegro informuje mnie, że koniec smarta jest 16.07. 2023r. to 23 dni gdzie jest jeszcze tydzień?

Proszę o szybką odp. i pomoc w tej sprawie.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Może przedłużyłeś a nie kupiłeś nowego Smarta, przedłuża się od daty zakończenia ostatniego jeżeli kupisz go w ciągu 14dni.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AniutaK74 Jest tak jak napisał @LEW433, przedłużyłaś subskrypcję wykupioną 16.05.2023. Usługa Allegro Smart! będzie aktywna na Twoim koncie do 31.07.2023 r. (doliczony okres wypowiedzenia). Jeśli nie przedłużysz ponownie subskrypcji, od sierpnia nie będziesz już mogła korzystać z darmowych dostaw.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AniutaK74
#1 Nowicjusz#

...rozumiem więc , że mogę kupować na allegro smart do końca lipca i będą to darmowe dostawy.

Ale gdy nie przedłużę subskrypcji tak by była łączność od 1 sierpnia to tracę tą możliwość do czasu gdy np. przed świętami nie wykupię znów opcji np. na miesiąc grudzień. Dobrze myślę?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Smart ważny jest do 16.07 i masz 14dni wypowiedzenia czyli 31. i nadal w tym czasie jest on aktywny. Kupuj zawsze 15dni po zakończeniu aktywnego.

oznacz moderatorów