@Client:146251421 Doprecyzuj proszę jak mogę Ci pomóc?
Napisałam powyżej Jaki jest mój problem i jak je znalazłam na niego rozwiązanie proszę go uważnie przeczytać jeżeli ktoś chce ze mną porozmawiać jestem zawsze dostępna pod moim telefonem nie będę więcej pisać bo nie ma o czym chciałam tylko uprzedzić ludzi i firmy allegro.pl o zaistniałym problemie
Dzień dobry jestem klientem allegro.pl już ponad 15 lat od 11 lat mieszkam poza granicami kraju i przez wiele lat nic nie zamawiałam na Allegro moje zamówienia żeby zawsze przez członka mojej rodziny który wysłał mnie wszystko później w paczkach albo czekał aż odwiedzę Polskę ostatnio zalogowałam się na moje konto i stwierdziłam że rzeczy które wrzuciłam albo odznaczyłam serduszkiem jako zainteresowana znikły a w koszu znalazły się rzeczy których nigdy nie przeglądałam na Allegro albo innych stronach wtedy postanowiłam założyć nowe konto a z tego konta się wylogować i odciąć wszelkie inne działania z tym kontem nie obwiniam firmy allegro.pl w żaden sposób chciałam was tylko poinformować że konta otworzone tak dawno nie mają wszystkich zabezpieczeń i są łatwe łupem dla złodziei i oszustów proszę o to abyście zadbali o klientów którzy wiernie są u was tyle lat Wiem że to nie łatwe ale wiesz szefa że dacie radę moje nowe konto jestem bardzo zadowolona jest zabezpieczony przez mail przez kod który wysyłany jest na moją komór co uważam za bardzo dobre dziękuję za wiele lat wspaniałej współpracy i liczę na następne lata
@Client:146251421 W takiej sytuacji możesz zgłosić takie konto do weryfikacji. Jeśli podasz login, mogę to zrobić 🙂