anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak numeru do zwrotu 2 paczki

krychu65
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Chciałem zwrócić towar niezgodny z umową, który otrzymałem w 2 paczkach. Z tego powodu wykupiłem 2 usługi zwrotu DPD w opcji "nadaj kolejną przsyłkę, jeśli produkty nie mieszczą się do paczki" Otrzymałem numer do śledzenia tylko na jedną i kurier, który był dzisiaj odebrać towar powiedział, że zlecenie ma tylko na jedną paczkę, przez co drugiej zabrać nie może.

Nie otrzymałem do tego dnia żadnej informacji co z drugą przesyłką, a faktury za usługi otrzymałem dwie. Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, pozdrawiam.

Screenshot_2025-04-23-14-16-59-93_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

paczka 1paczka 1

paczka 2paczka 2

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@krychu65 zgodnie z informacją na zrzucie druga przesyłka powinna zostać odebrana 30.04. Skonsultuję Twoją sytuację i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

krychu65
#7 Wielbiciel#

To jakieś szaleństwo, ponieważ wybierałem tą samą datę bo to jeden produkt w dwóch paczkach. Z jakiej więc racji dostaję jeden kod na dziś a drugi na za tydzień? Jakiś błąd w systemie?

oznacz moderatorów

krychu65
#7 Wielbiciel#

Dodatkowo prosiłbym o nowy numer zwrotu pierwszej przesyłki, ponieważ kurier oznaczył ją jako: liczba paczek inna niż w zleceniu. I z tego względu na tej etykiecie nie może odebrać tej dzisiejszej paczki w dniu jutrzejszym.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@krychu65 już to weryfikuję, napiszę jak tylko będę miała dalsze informacje. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

krychu65
#7 Wielbiciel#

Temat można zamknąć. Poprosiłem bezpośrednio pomoc allegro i dostałem dwie nowe etykiety do punktu DPD. Dziękuję za zainteresowanie tematem, pozdrawiam.

oznacz moderatorów