anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak potwierdzenia nadania zwrotu inpost

piterus621
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Nie otrzymałem potwierdzenia nadania zwrotu zakupionego towaru w Allegro. Po zgłoszeniu zwrotu otrzymaniu SMS  z 10-cyfrowego kodem. Umieszczając paczkę w skrzynce InPost musiałem wpisać kod zwrotu. Ten sam kod również zapisałem na paczce, którą umieściłem w skrzynce. Od tego czasu nic się nie dzieje. W szczegółach zakupu widnieje jedynie informacja - "zwrot zgłoszony". Zaistniały problem zgłosiłem telefonicznie w InPost. Od zgłoszenia minęło przeszło 30 godzin, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Proszę o udzieleni informacji dalszego postępowania.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg#

@piterus621 a po zamknięciu skrytki, wróciłeś do ekranu i potwierdziłeś zakończenie operacji ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

piterus621
#7 Wielbiciel#

Tak, wróciłem zamknąć operację.  Nie mogłem jej zamknąć. Przy próbie zamknięcia na ekranie pojawiała się informacja, czy chcę zmienić skrzynkę z dużej na małą. Za kolejnym razem kliknąłem na ekranie - "zmień skrzynkę na małą" (uznając, że paczka spokojnie zmieści się w małej). Wspomnę, że wcześniej paczkę umieściłem w dużej skrzynce i drzwiczki od niej zatrzasnąłem. Po otwarciu drzwiczek małej skrzynki, duża nie otworzyła się więc nie mogłem przełożyć paczki zwrotnej. Ten problem zgłosiłem telefonicznie w InPost. Od wczoraj "szukają..." Kolejny, mój telefon do InPost (w dniu dzisiejszym) "nadal szukają..."  Podałem wszystkie informacje, Mają tam monitoring więc zaczynam się niepokoić.

oznacz moderatorów