Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
@kaszlaqq bo usługa jest w okresie wypowiedzenia przez 14 dni od zakończenia.
Czyli wezmą mi kasę teraz z konta za Smart mimo że ostatnim razem wykupiłem go tylko na miesiąc? Trochę to chore...powinno być ze skoro nie wykupuje to nie chce i tyle.
Czyli wezmą mi kasę teraz z konta za Smart mimo że ostatnim razem wykupiłem go tylko na miesiac? Trochę to chore...powinno być ze skoro nie wykupuje to nie chce i tyle.
Czyli wezma mi kasę teraz z konta za smart mimo że ostatnim razem wykupiłem go tylko na miesiąc? Trochę to chore...powinno być ze skoro nie wykupuje to nie chce i tyle.
Tak działa jak masz podpiętą kartę płatniczą ale w każdej chwili możesz zrezygnować ze Smarta i zwracają kasę.
Na stronie smart nadal widnieje ze jest nieaktywny. Jak mam zrezygnować skoro pisze ze jest nieaktywny i jak zostanie rozwiązana sprawa z kosztem wysyłki? Czy "odbija" sobie to jakoś? Nie pojmuje tego.
Ale jak pobrało Ci kasę z karty to musi być aktywny! albo będzie.
Dziwny ten SMARt. Ja kupiłem na 1-mc, zapłaciłem za niego przelewem 16 lutego bo nie miałem zamiaru z niego korzystać przez dłuższy czas, jednak przyjdzie mi zakupić parę rzeczy i ponownie chcę zakupić na 1 m-c. Ale jakie jest moje zdziwienie kiedy przy próbie zapłaty w dniu 29 marca 2023 to "SMARt" chce być opłacony za okres od 16 marca do 16 kwietnia. Teraz pytanie dlaczego mam płacić za przeszłość tj. dni od 16 marca? Czy teraz mam odczekać 14 dni ze względu na okres wypowiedzenia ? A może samemu wypowiedzieć coś czego już nie ma?
@Karolciu79 nic dziwnego, wszystko jest w regulaminie 🙂 odczekaj 15 dni po wygaśnięciu i kup ponownie 🙂
jakby ci to wytłumaczyć @Karolciu79 smart jest aktywny jeszcze 14 dni po zakończeniu ale jak kupisz potem na kolejny miesiąc to jakbyś se skrócił o 2 tygodnie czyli jakbyś kupił teraz na 14 dniowym okresie zakończenia to policzyłoby ci od 16 marca kolejny miesiąc mimo że zapłaciłbyś dzisiaj
według mnie masz nadal smarta, jeśli pod konto była np. podpięta karta bankowa, to z automatu mógł się przedłużyć i pobrali kasę za tą usługę.
@kaszlaqq bo smart jest w 14 dniowym wypowiedzeniu, dalej możesz kupować, jak nie przedłużysz to zniknie 4 kwietnia, ale jak opłacisz w tym okresie to będzie ważny od 21 do 21 kwietnia 😄